Speltips Dagens trippel 26/9

Spännande trippel till högt odds

Det spelas många högklassiga matcher denna tisdag och vägen mot tre gröna bockar går via Ligue 1, La Liga och Serie A. Två målspel och en hemmaseger tar oss fram och till sju gånger pengarna är detta något som inte får missas. Vi kör igång!

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel!

Juventus - Lecce: Över 2,5 mål @ 1,94

Juventus åkte på en ordentlig näsbränna mot Sassuolo för några dagar sedan där de svartvita torskade med 2-4. Allting gick in i den egna kassen och när inte motståndarna kom till lägen passade Gatti på att trycka in en boll i egen kasse från 25 meter. Framåt såg det samtidigt helt okej ut och två gjorda mål på bortaplan får sägas vara ett godkänt facit. I Turin tror jag de svartvita nätar minst lika många gånger.

Lecce ska dock inte räknas bort. Gästerna har ännu inte förlorat denna höst och ligger faktiskt före Juventus i tabellen. Pontus Almqvist har fått en jättefin start på sin karriär i den gulröda tröjan och kommer säkerligen få speltid på topp tillsammans med bland andra Strefezza. Däremot blir det tufft för Pongracic och hans vänner att hålla emot när Vlahovic och Chiesa kommer stormande.

Juventus snittar en bit över tre mål per match denna säsong och när lagen möttes på den här arenan i maj vann de svartvita med 2-1. Jag tror på något liknande igen och klickar i över 2,5 mål till höga 1,94.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,94
Tävling: Serie A
Plats: Allianz Stadium
Tid: 20.45

Lille - Reims: Hemmaseger @ 1,94

Lille lirade mot Olimpija Ljubljana i torsdags och även om 2-0 föll först på övertid var det aldrig något snack om vart poängen skulle hamna. Les Dogues var klart bättre över 90 minuter och truppen känns vass. Gabriel Gudmundsson får en del speltid på vänsterkanten men i försvaret är Umtiti namnet som sticker ut mest. Mittfältet är dock den starkaste lagdelen och där hittas Angel Gomes som har vunnit både U17-VM och U21-EM med det engelska landslaget.

Reims har ingen spelare som kan mäta sig med Gomes kvalité centralt i banan efter att Cajuste lämnat Frankrike för att istället ta plats i Napoli. Teddy Teuma har gjort det bra sedan han flyttade hit från belgiska Royale Union SG men han har inte riktigt samma defensiva kvalitéer som Cajuste. Längre fram i banan behöver Ito och Nakamura prestera nu när Balogun inte längre finns i laget.

Lille har en bredare och spetsigare trupp och på hemmaplan bör de lösa tre poäng. 1,94 är ett högt odds på den saken och det tar en given plats på min trippel.

Spel: Hemmaseger @ 1,94
Tävling: Ligue 1
Plats: Stade Pierre-Mauroy
Tid: 21.00

Mallorca - Barcelona: Över 2,5 mål @ 1,85

Barcelona började spela med tio minuter kvar mot Celta Vigo och det räckte faktiskt för att lösa tre poäng. Dubbla baljor av Lewandowski och ett mål av Cancelo såg till att 0-2 blev till 3-2. När katalanerna väl skruvar upp tempot är det få, om än något, lag i serien som kan hänga med. Räkna med att de blåröda kommer till gott om lägen även denna tisdagskväll.

De behöver dock försvara bättre än mot Celta Vigo för det finns offensiva hot i detta Mallorca. Muriqi är den givna referenspunkten längst fram och han är farlig på fasta situationer och vid inlägg från kanten. En betydligt mer rörlig Cyle Larin finns som alternativ på topp. Längre bak i banan ser det desto sämre ut, något som bevisades i helgens 3-5-förlust mot Girona.

Det har blivit fem mål i samtliga av Barcelonas tre senaste tävlingsmatcher och det kommer bjudas på grannlåt även denna kväll. Minst tre baljor blir det och 1,85 är ett superodds på den saken. Det tar trippeln i hamn.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,85
Tävling: La Liga
Plats: Estadi Mallorca Son Moix
Tid: 21.30

Trippeln

Juventus - Lecce: Över 2,5 mål @ 1,94
Lille - Reims: Hemmaseger @ 1,94
Mallorca - Barcelona: Över 2,5 mål @ 1,85

Totalt odds: 7,00

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.