Speltips Dagens trippel 3/10

Arsenal fortsätter att övertyga

Efter helgens framgångar är det skönt att bara kunna gasa vidare då det är Europaspel på programmet denna vecka. Champions League står för dörren och det är från mästarnas turnering jag hämtar samtliga drag. Givetvis är siktet inställt på ännu en vinst!

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel

Union Berlin - Braga: 1 @ 1,97

Union Berlin gjorde en heroisk insats borta mot Real Madrid i sin första Champions League-match men föll till sist med 0-1 efter att Jude Bellingham tryckt in avgörandet på övertid. Trist för tyskarna men nu bör de få betydligt mer att säga till om framför de högljudda fansen. Trots att fem raka förluster finns i bagaget i alla tävlingar tror jag att vi får se ett starkt Union där Behrens, Becker och Fofana kommer till gott om lägen.

Braga pressade Napoli hemma i Portugal för ett par veckor sedan och på sin egna, häftiga arena kan de så kallade Ärkebiskoparna störa de flesta lag i Europa. På resande tass är inte Braga lika vassa, något de visade i fjolårets gruppspel av Europa League där de slog Union Berlin på hemmaplan men torskade i den tyska huvudstaden. Horta och hans vänner bör få problem denna gång också.

Trots den svaga trenden tycker jag att Union Berlin har ett riktigt fint fotbollslag på pappret och jag tror att det centrala mittfältet med Tousart och Král tar tag i taktpinnen. Union vinner detta och 1,97 är ett vettigt odds på den saken.

Spel: 1 @ 1,97
Tävling: Champions League
Plats: Olympiastadion
Tid: 18.45

Lens - Arsenal: Arsenal -1,0 Asian @ 2,08

Arsenal har inte fått igång sitt flytande anfallsspel riktigt än men ändå är de obesegrade under hösten och stod för en mäktig 4-0-vinst över PSV i premiären av Champions League. Samma siffror blev det mot Bournemouth under lördagen och då fick till och med Kai Havertz göra mål. Med Trossard skadefri har The Gunners mängder av alternativ i anfallet och britterna lär komma i våg efter våg.

Lens har spelat upp sig efter en direkt svag start på säsongen. Två raka segrar i Ligue 1 finns i ryggen och Champions League inleddes med 1-1 borta mot Sevilla. Starka resultat helt klart, men det är skillnad på att möta Strasbourg och Arsenal. Sotoca och Wahi får svårt att komma till sin rätta här och Danso lär få slita hårt i försvaret.

Trots hemmaplan har jag svårt att se hur Lens ska kunna störa denna upplaga av Arsenal som helt enkelt är för bra. Jag gillar minuslinan på Arsenal och väljer att spela -1 asian vilket innebär vinst om The Gunners vinner med två baljor och pengarna tillbaka vid uddamålsseger.

Spel: Arsenal -1,0 Asian @ 2,08
Tävling: Champions League
Plats: Stade Bollaert-Delelis
Tid: 21.00

Arsenal fansen har stor chans att fa fira efter bortamatchen mot Lens

Arsenal-fansen har stor chans att få fira efter bortamatchen mot Lens.

PSV - Sevilla: 1 @ 1,97

PSV har en mäktig svit det senaste dryga halvåret. Sedan de föll borta mot Sevilla i slutspelet av Europa League har gänget från tulpanernas rike bara förlorat en enda tävlingsmatch. Det var på Emirates för ett par veckor sedan där PSV blev fullständigt överkörda. De lär vara revanschsugna både för den matchen men också för nederlaget mot Sevilla i våras.

Sevilla har svårt att få till det i 90 minuter och trots att de såg hyfsat solida ut i helgens ligamatch mot Barcelona blev det förlust med 0-1 till sist. En-Nesyri saknades då på grund av skada och i skrivande stund är det oklart om han kan delta här. Utan marockanen saknas tyngd i anfallet. Bakåt är Ramos och Badé en okej duo men de lär få svårt att handskas med Luuk de Jong i luftrummet.

PSV vann med 2-0 hemma på Philips Stadion i vårens dubbelmöte men föll med 0-3 i Spanien. På nederländsk mark tror jag att hemmalaget drar det längsta strået igen. 1,97 är ett bra odds på den raka ettan och det får avsluta min trippel.


Spel: 1 @ 1,97
Tävling: Champions League
Plats: Philips Stadion
Tid: 21.00


Trippeln

Union Berlin - Braga: 1 @ 1,97
Lens - Arsenal: Arsenal -1,0 Asian @ 2,08
PSV - Sevilla: 1 @ 1,97

💰 Totalt odds: 8,07

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.