Speltips Dagens Trippel 30/5

Torsdagstrippel

Det rullar ett par kvalmatcher under torsdagskvällen, bland annat på stöveln där Cremonese och Venezia gör upp om en Serie A-plats. Nattmackor finns det även gott om då gruppspelet i Copa Libertadores ska avgöras. Cremona och Sao Paulo är spelplatserna på trippeln som betalar närmare nio gånger smeten. Vamos!

Placera dagens trippel hos Svenska Spel Sport & Casino

Cremonese - Venezia: 1 @ 2,10

Logiskt nog har trean och fyran i Serie B nått fram till playoff-finalen. Cremonese slog ut Catanzaro i semifinalen efter att de vunnit hemmamatchen med klar marginal medan Venezia vann både hemma- och bortamötet mot Palermo. Notera att den här finalen spelas som ett dubbelmöte.

Hemmafördelen ska inte underskattas, framförallt inte då Venezia är i farten. Venedig-klubben var seriens bästa hemmalag men på resande fot har de varit långt ifrån lika framgångsrika. Sätter Cremonese stopp för dansken Gytkjaer och finnen Pohjanpalo ska mycket vara vunnet. Senaste gången Venezia besökte Stadio Giovanni Zini torskade de med 0-1, trots att Cremonese åkte på en tidig utvisning.

I grund och botten ska nog Cremonese hållas snäppet högre. Faktum är att värdarna hade högst expected points i hela serien. Med dessutom stödet i ryggen känns raka ettan till 2,10 generöst.

Spel: 1 @ 2,10
Tävling: Serie B (kval)
Plats: Stadio Giovanni Zini
Tid: 20:30


Palmeiras - San Lorenzo: X2 @ 2,55

De regerande brasilianska mästarna har gått rätt trögt i Série A men i Copa Libertadores har Palmeiras spänt musklerna. Trots att en match återstår av Grupp F har redan brassarna säkrat gruppsegern. Därmed är det ingen vild gissning att coach Abel Ferreira kommer att rotera mot San Lorenzo, inte minst med tanke på att Palmeiras har en tuff ligamatch framför sig redan på söndag.

Detta ska ett potent och fullt motiverat San Lorenzo kunna utnyttja. Argentinarna har tre pinnar ner till Independiente del Valle så i den sista omgången räcker ett kryss för att säkra avancemang. Los Santos fixade ett kryss mot Palmeiras i hemmamatchen och nu när inte brassarna har någonting att spela för ska knappast argentinarna stå utan chans.

Summa summarum känns oddset på ettan väldigt pressat. X2 till 2,55 är taget sju dagar i veckan.

Spel: X2 @ 2,55
Tävling: Copa Libertadores
Plats: Allianz Parque
Tid: 00:00


Sao Paulo - Talleres de Córdoba: 1 @ 1,63

Nästa gruppfinal spelas i samma stad på Estádio do Morumbi, eller MorumBIS om ni så vill. Argentinska Talleres de Córdoba sitter i förarsätet inför den sista omgången – Talleres har tre poäng ner till Sao Paulo. Argentinarna har en mycket fin vår bakom sig och Serie A-bekantingen Rubén Botta har sett riktigt het ut i cupspelet. Här tror vi dock Talleres får det svårt.

Hemmafördelen vägar alltid tungt när brasilianska och argentinska lag går i klinch och spelare för spelare ser Sao Paulo vassare ut. Det ska även sägas att Sao Paulo förde spelet, skapade fler målchanser och noterades för ett högre xG när dessa kombattanter möttes i Córdoba. Formen är också toppad. Sao Paulo besegrade nyligen Fluminense (regerande mästarna i Libertadores) i hemmaborgen.

Sao Paulo måste ta tre poäng för att vinna gruppen och känslan är att brassarna ska ha goda chanser att göra det. 1,63 på hemmasegern är en skön boost på trippeln.

Spel: 1 @ 1,63
Tävling: Copa Libertadores
Plats: MorumBIS
Tid: 02:30

Trippeln

Cremonese - Venezia: 1 @ 2,10
Palmeiras - San Lorenzo: X2 @ 2,55
Sao Paulo - Talleres de Córdoba: 1 @ 1,63

Totalt odds: 8,73

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.