Speltips Dagens Trippel 4/4

Torsdagstrippel

På torsdag blandas hockey med fotboll på trippeln. Vi tittar till den andra ronden mellan Djurgården och Mora samt Premier League-fotboll från Anfield och Stamford Bridge. Bongen betalar närmare nio gånger degen!

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel Sport & Casino


Djurgården - Mora: Mora ML @ 2,51

Djurgården vann den första matchen hemma på Hovet, men speciellt rättvist var det inte. DIF inledde bra de första minuterna, men Mora växte in i matchen och tog successivt över matchbilden. Masarna var bättre i närkampsspelet och kändes överlag hetare. Viktor Andrén stod dock för en lysande insats i buren.

I match 2 lär vi få se ett bättre Djurgården. Klasen, Krüger och company har överlag varit väldigt starka hemma på Hovet. Med det sagt känns oddset på hemmafavoriten lite väl pressat. Mora var helt klart det bättre laget i tisdags och i kvartsfinalen mot AIK visade även Hermanssons gäng en hög nivå. Att Yetman är tillbaka i spel betyder även massor.

Priser runt 2,50 på Mora moneyline (inklusive sudden/straffar) känns för högt!

Spel: Mora ML @ 2,51
Tävling: HockeyAllsvenskan
Plats: Hovet
Tid: 19:00


Liverpool - Sheffield U: Liverpool vinner & håller nollan @ 1,82

På Anfield lär det bli en promenad i parken den är aftonen. Det är bara Man City och Arsenal som har tagit poäng av Liverpool det här året och Klopps mannar toppar i nuläget Premier League. Skadeläget har börjat ljusna – bortsett från Alisson, Trent och Jota ska mer eller mindre alla nyckelspelare finnas tillgängliga.

Att usla Sheffield United ska ha någonting att säga till om på Anfield finns inte på kartan. The Blades håller kort och gott inte måttet i Premier League, vilket blott 15 poäng efter 29 omgångar indikerar. United har gjort ett par mål i de senaste matcherna mot Fulham och Bournemouth, men på Anfield kommer det att bli försvar under 90 minuter.

Att Liverpool vinner och håller nollan känns väldigt troligt. 1,82 på spelet är taget!

Spel: Liverpool vinner & håller nollan @ 1,82
Tävling: Premier League
Plats: Anfield Road
Tid: 20:30


Chelsea - Man United: 1 @ 1,96

Chelsea fortsätter att blanda högt med lågt. I helgen var det dags för ett nytt magplask då The Blues tappade poäng mot Burnley, trots att Pochettinos gäng spelade med en man mer under hela den andra halvleken. Det finns onekligen stora frågetecken kring både ledningen och spelartruppen. När det vankas stormatch på Stamford Bridge brukar dock Chelsea kunna tända till. Här har Liverpool, Arsenal och Man City tappat poäng denna säsong.

Kommer Chelsea upp i någorlunda nivå ska det finnas goda chanser att bryta ner Man United. Ten Hags röda djävlar må befinna sig högre upp i tabellen, men spelmässigt ser United riktigt dassiga ut. I helgen var gästerna fullkomligt utspelade i 1-1-matchen mot Brentford där London-laget skapade över 5,00 i xG – helt galna siffror! Att ett lag som Luton gjort fler mål än Man U denna säsong säger en hel del. Till råga på allt dras Evans, Varane, Lindelöf, Shaw och Martinez med skador i backlinjen.

Allt som allt känns närmare dubbel deg på Chelsea-ettan lockande!

Spel: 1 @ 1,96
Tävling: Premier League
Plats: Stamford Bridge
Tid: 21:15


Trippeln

Djurgården - Mora: Mora ML @ 2,51
Liverpool - Sheffield U: Liverpool vinner & håller nollan @ 1,82
Chelsea - Man United: 1 @ 1,96

Totalt odds: 8,95

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.