Speltips Dagens Trippel 8/6

Bild från Bildbyrån

Torsdagstrippel

Under torsdagskvällen riktas blickfånget mot trippla kvalmatcher. Cagliari och Bari gör upp om en plats i det italienska finrummet medan Alavés och Eibar siktar mot den spanska playoff-finalen. Nedslag görs också i Nederländerna där en Europaplats står på spel. Mot full pott!


Få trippeln ifylld och klar!


Sparta Rotterdam - Twente: 2 @ 1,90


Sparta Rotterdam och Twente gör upp om en plats i Europa Conference League. Lagen har hållit hyfsat jämna steg i Eredivisie denna säsong men i det här dubbelmötet ska ändå Twente ses som tydliga favoriter.


Twente har under säsongen haft Nederländernas bästa försvar. Enschede-klubben släppte endast in 27 bollar på 34 ligamatcher vilket är väldigt lite i en så pass målglad serie som Eredivisie. Under våren har dessutom det offensiva spelet sett riktigt bra ut. Inför den här playoff-finalen står Twente på sex raka vinster – med målskillnaden 21:2! Tittar vi till de underliggande siffrorna har Twente presterat i paritet med Ajax, PSV och mästarna Feyenoord.


Sparta Rotterdam gör efter sina förutsättningar en riktigt bra säsong, men alla siffror pekar på att det ska vara en bra bit upp till Twente. Det ska även sägas att Twente har fem raka matcher mot Sparta utan förlust.


Speltips

Allt som allt känns oddset på gästerna lockande. Raka tvåan klickas till 1,90 i Sparta-borgen.


Spel: 2 @ 1,90

Tävling: Eredivisie (Conference League-kval)

Plats: Sparta Stadion Het Kasteel

Tid: 20:00


Cagliari - Bari: Bari +0,5 @ 1,96


Ett högintressant dubbelmöte väntar mellan Cagliari och Bari. Vinnaren belönas med en plats i Serie A.


Bari gör på alla sätt en sensationell säsong, inte minst med tanke på att de rödvita från Apulien är nykomlingar. Antonio Cassanos gamla gäng slutade trea i Serie B, fem pinnar före Cagliari.


Claudio Ranieris Cagliari avslutade Serie B ruskigt starkt och i playoff-spelet har öborna slagit ut Venezia och Parma. I semifinalen mot Parma låg Ranieris sardiner under med 0-2 i hemmamötet, men under den andra halvleken stod Gianluca Lapadula och gänget för en urstark vändning.


Speltips

Mycket talar för att det här blir ett tajt dubbelmöte. Ute på Sardinien ska självfallet Cagliari gälla som favoriter med tanke på att Ranieris gubbar varit väldigt svårslagna på ön, men med det sagt känns oddset lite väl pressat på värdlaget. I en förmodad jämn kamp gillas Bari +0,5 till 1,96. I Serie B tog Bari fyra av sex poäng mot Cagliari.


Spel: Bari +0,5 @ 1,96

Tävling: Serie B (playoff)

Plats: Sardegna Arena

Tid: 20:30


São Paulo - Deportes Tolima: São Paulo -1,5 @ 2,16


I Copa Sudamericana har São Paulo agerat väldigt stabilt. Efter fyra omgångar toppar brassarna gruppen på resultatraden 3-1-0 och 6:0 i målskillnad. De vitklädda har också gått starkt i Série A, framförallt hemma på Estadio Morumbi där São Paulo vunnit samtliga fyra matcher.


Colombianska Deportes Tolima, vars ligasäsong tog slut för en dryg månad sedan, ska vid normala fall vara en munsbit hemma på Morumbi. Tolima slutade trots allt på den undre halvan av den colombianska ligan. Tolima tog dock poäng i hemmamötet mot São Paulo som slutade mållöst, men på brasiliansk matta kommer det att bli betydligt tuffare. Att Fabián Mosquera (avstängd) saknas är ett avbräck.


Speltips

São Paulo har vunnit samtliga fyra hemmamatcher i Série A, tre av dessa med minst två bollars marginal. Nu när tämligen mediokert motstånd från Colombia gästar lär brassarna dominera matchbilden. São Paulo -1,5 till 2,16 blir mitt sista bidrag


Spel: São Paulo -1,5 @ 2,16

Tävling: Copa Sudamericana

Plats: Estadio Morumbi

Tid: 00:00


Trippeln


  1. Sparta Rotterdam - Twente: 2 @ 1,90
  2. Cagliari - Bari: Bari +0,5 @ 1,96
  3. São Paulo - Deportes Tolima: São Paulo -1,5 @ 2,16


Totalt odds: 8,04Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.