Speltips Djurgården – Västerås

Bild från Bildbyrån

Poängmaskinen klickas

Onsdagen bjuder på ett spännande möte mellan minikrisande Djurgården som tar emot Västertås på Hovet. Vi avstår 1X2-marknaden och riktar i stället blickarna mot spelarspecialerna där vi hittat ett intressant odds.

Nej, Djurgården har inte alls fått den start man önskat sig. Efter segern mot Björklöven i premiären har det bara blivit fyra poäng de kommande fyra matcherna och nu senast åkte man på en riktig plump när Östersund avfärdade stockholmarna med 4–1.

Inte nog med att Garpenlövs mannar sett rejält svajiga ut spelmässigt, man har även stora problem på backsidan där man har en hel del skador. Nu lånades visserligen Calle Odelius in från New York Islanders, men han satte inte särskilt stora avtryck sist han var här. Pontus Johansson, som är på lån från Frölunda, är visserligen bra men kommer att behöva tid på sig att komma in i systemet.

Således tror jag att man kan få problem när Västerås kommer på besök på Hovet. Jag väljer dock att avstå 1X2-marknaden då jag tycker den är oviss och lagen säkert lär vara ruskigt revanschsugna, då båda föll senast.

I stället riktar jag in mig på en spelarspecial, där jag tycker att det finns fint värde på Västerås Konstantin Komarek. Att han noteras för minst en poäng i matchen står i hela 1.82 gånger degen och är ett riktigt smarrigt odds. Varför tänker ni?

Österrikaren borde egentligen spela i SHL, men hoppade på en fet lönecheck i Västerås och har direkt visat hur skicklig han är. På de inledande fem matcherna har centern noterats för åtta poäng och merparten av dem har kommit i powerplay där Västerås så här långt varit dödligt giftiga.

Nu gick han poänglös senast och då borde det vara dags igen mot Djurgården. Mot ett Djurgården som har problem defensivt och som hittills varit väldigt odisciplinerade bör österrikaren ha god chans att komma med i poängprotokollet.

Oddset hittas hos Unibet och jag investerar hela 5 units på en poäng från Komareks klubba. Som alltid säger jag lycka till vid rygg.