Speltips Eubanks - Nakashima

Bild från Bildbyrån

Rek i första set!

Jag fortsätter att leverera speltips från ATP-turneringen i Stuttgart och riktar nu uppmärksamheten mot matchen mellan Christopher Eubanks och Brandon Nakashima.

Christopher Eubanks får nu möjligheten att förbättra sin säsong och samla vinster på sitt favoritunderlag efter en hittills bedrövlig säsong. Amerikanen har varit iskall och har endast lyckats spela in tre vinster under året. Men nu får han, som sagt, chansen på det underlag där han imponerade stort förra året, spelade dessutom in en ATP-titel och tog sig hela vägen till kvartsfinalen i Grand Slam-turneringen Wimbledon.

På andra sidan nätet står Brandon Nakashima, som också är skicklig på gräs. Tyvärr fick vi inte se detta förra året då han inte nådde upp till önskad nivå och generellt hade ett svagt år, och var dessutom skadad en del. Året innan visade han dock upp starkt spel och vann inte mindre än tio matcher på gräs. Dessutom har han redan deltagit i en Challenger-turnering på gräs, förra veckan, och tog sig till semifinal.

Speltips & odds

Jag tror att vi kan få se en betydligt bättre Eubanks här jämfört med tidigare under säsongen, eftersom hans spelstil är idealisk för detta underlag. En kraftfull serve och skicklig vid nätet är en kombination som förstås är bra på underlaget, och vi har tidigare sett hur svårhanterad han kan vara när hans spel stämmer. Samtidigt är Eubanks inte den starkaste spelaren i bollväxlingar, vilket ger Nakashima en stor fördel och möjligheten att relativt enkelt hålla sina servegame.

  • Därför tror jag att vi kan få se en tämligen jämn match här, möjligen med ett tiebreak eller så, och få servegenombrott. Mitt speltips lägger jag i första set, att ställningen står 3-3 efter sex spelade games. Jag placerar mitt spel hos Bet365 till oddset 1.80 gånger insatsen.