Speltips Feyenoord - Celtic

Bild från Bildbyrån

Champions League på De Kuip!

Jag fortsätter med Champions League-spel under tisdagskvällen, och härnäst tar jag mig till De Kuip i Rotterdam där en match mellan Feyenoord och Celtic ska spelas

Grupp E utgörs av Lazio och Atletico Madrid, tillsammans med kvällens två deltagande lag, Feyenoord och Celtic. För att de sistnämnda lagen ska ha någon rimlig möjlighet att gå vidare i turneringen, är det naturligtvis av yttersta vikt att de presterar starkt mot varandra, eftersom det kommer att bli en enorm utmaning mot både Atletico och Lazio.

En match om tredjeplatsen - eller kan något av lagen skrälla?

Feyenoord, regerande ligamästare från föregående säsong i Nederländerna, inledde den nuvarande säsongen med en något trög start. De började med en smärtsam förlust i Super Cup-finalen mot PSV och följde upp med två på varandra följande oavgjorda resultat i ligan. Men därefter har Feyenoord visat upp en imponerande formkurva, där de bokstavligen har kört över sina motståndare.

Börjar känna igen Feyenoord allt mer

Feyenoord har stått för fantastiska resultat med målskillnader som är svåra att förstå. Deras offensiva kraft har varit exceptionell och resulterat i två imponerande 6-1-segrar samt en 5-1-vinst. Anfallaren Gimenez har varit en centralfigur i denna framgångssaga och har redan nätat sex gånger den här säsongen, vilket ger anledning att hoppas på att han kan överträffa de 15 mål han mäktade med förra säsongen.

Celtic har startat säsongen på ett imponerande sätt, med undantag från en förlust i ligacupen och en oavgjord match på hemmaplan mot St. Johnstone. Trots dessa mindre motgångar lyckades de återhämta sig på ett strålande sätt genom att besegra sina ärkerivaler, Rangers, och dessutom på bortaplan.

Skapar mitt speltips

I den här matchen håller jag Feyenoord högt, särskilt med tanke på den imponerande form de för närvarande befinner sig i. Laget börjar mer och mer likna det starka laget vi fick skåda under den föregående säsongen, och deras fenomenala målskörd, med imponerande 17 mål på de tre senaste matcherna, vittnar tydligt om deras mycket fina form.

Jag väljer Feyenoord att vinna, och kombinerar spelet med över 1.5 mål i matchen. Jag skapar spelet hos Bet365.