Speltips Frech - Azarenka

Bild från Bildbyrån

WTA Doha!

WTA Doha, omgång 1, och här presenterar jag veckans första tennistips: Victoria Azarenka mot Magdalena Frech.

Den före detta världsettan Viktoria Azarenka har vunnit WTA Doha två gånger tidigare. Även om det var ett tag sedan, är hennes framträdanden och trivsel i dessa förhållanden lovande. Förväntningarna är höga när Azarenka återvänder till Doha.

Azarenkas senaste framträdande var i Australian Open där hon imponerade fram till mötet med Yastremska, som överraskande avancerade genom hela turneringen och nådde semifinalen. Det blev en tung förlust för Azarenka som är tvåfaldig mästare i Australian Open, men Yastremska förtjänar helt klart eloge för sin imponerande turnering.

Nya tag i WTA Doha

Nu är det dags för nya utmaningar i WTA Doha, och Azarenka möter i första omgången den 52-rankade spelaren Magdalena Frech. Frech imponerade i Australian Open och tog sig ända till fjärde omgången. En bedrift att vara stolt över. I nästa turnering, WTA Linz, stötte hon dock på stora problem och förlorade redan i första omgången med 6-4, 6-0, och detta trots att hon klev ut som storfavorit att vinna.

Speltips & odds

För att Frech ska ha någon möjlighet i denna match måste hon leverera sitt absolut bästa spel. Azarenka är fortfarande en bra spelare, även om hon inte befinner sig på samma nivå som för några år sedan. Hon har fortfarande tillräckligt med styrka för att besegra Frech i raka set. Återigen trivs Azarenka mycket bra i dessa förhållanden, och Frech kommer behöva göra något extra för att ha en rimlig chans. Jag tror dock inte att Frech har det som krävs.

Mina andelar

Europatipset! 🏆💰

1️⃣ Europatipset - 96 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

2️⃣ Europatipset Mini v2 - 43 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

ODDSJÄMFÖRELSE Frech - Azarenka