Speltips HC Dalen - Tranås AIF

Bild från Bildbyrån

Dalen vinner hemma i Smedjehov

Vi vänder oss till Hockeyettan och ett möte i Allettan Södra mellan Dalen och Tranås. Hemmalaget Dalen ligger på en 3:e plats i tabellen, med 16 poäng på 8 spelade matcher. Gästande Tranås ligger sist i tabellen, med endast 6 poäng på lika många matcher. Dalen har vunnit båda mötena lagen emellan i år och hemma i Smedjehov är man starka. 1:an är tagen.

Dalen

Dalen går bra i år och man är absolut ett lag för kvalserien även denna säsong. Dalen vann Hockeyettan Västra, och man har börjat tuffa Allettan Södra på ett bra sätt. I senaste matchen blev det vinst mot Karlskrona borta med 2-3 efter förlängning, och man har tagit 18 av 24 möjliga poäng när snart halva serien är spelad. Nu väntar bottenlaget, Tranås, på hemmaplan och då tror jag man tar 3 nya poäng.

Tranås

Tranås slutade på en 4:e plats i Hockeyettan Västra, och i Allettan när motståndet är tuffare har man inte riktigt räckt till. I senaste matchen blev det förlust mot Mariestad hemma med 2-4, och man kommer till denna match med 5 raka förluster. Dalen borta väntar innan serien vänder och jag tror på ny förlust för Tranås.

Speltips

Dalen har tagit 12 poäng mer hittills och kommer med gott självförtroende. Dalen har vunnit båda mötena hittills i år och man är starka på hemmaplan. Mitt speltips i matchen blir därför att Dalen vinner till oddset 1.75 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson