Speltips: John Isner - Jack Sock 30/7 "Ace, ace, ace"
Speltips John Isner - Jack Sock

Bild från Bildbyrån

Ace, ace, ace

Den eviga romansen mellan John Isner och Atlanta Open fortsätter, och 36-åringen servade sig förbi JJ Wolf till denna åttondelsfinal. På andra sidan står forne världsåttan Jack Sock, som sakta försöker komma tillbaka till den högsta nivån. Utdragen affär att vänta?

Ja, John Isner fortsätter leverera på platsen där han lyft titeln fem gånger och gått till final ytterligare tre. I den första omgången mot Jeffrey John Wolf visade han hur gynnsamma förhållandena är för hans spelstil. Den 208 cm långa bjässen pepprade ner 36 serveess på tre set, och lyckades steppa upp när möjligheterna gavs på retur.

Matchen var som väntad oehört servedominerad, och Wolf hängde med Isner till mångt och mycket, men visade sig svag i nyckelmoment för att bli bruten, något man inte har råd med mot en servare av Big Johns rang.

36-åringen är som vanligt svårstoppad här på hemmaplan i Atlanta.


För drygt fyra år sedan stod Jack Sock på toppen av tennisvärlden, i ATP Finals som en av de 8 bästa spelarna i världen. Vad som sedan följde från Paris Masters-mästaren och världssjuan kan inte annat än kallas ett totalt förfall. I slutet av 2019 föll amerikanen till och med utanför rankingssystemet i sin helhet.

Vägen tillbaka har varit lång och svår, just nu är 28-åringen rankad strax utanför 200-strecket. Med sin fina serve och extremt tunga topspin forehand kan Sock fortfarande hota bra ATP-motstånd, och han har gjort det bra de gånger han fått chansen på ATP-nivå de senaste två åren.

Efter en överraskande kvartsfinal och tre-setsförlust mot titelvinnaren Kevin Anderson i Newport slog Sock ut Ricardas Berankis i en tuff tre-settare i första omgången här.

Sock har en lång väg att vandra om han ens ska komma nära sin tidigare ranking.

Det lär inte bli särskilt många längre bolldueller i denna kamp, som brukligt mot John Isner i Atlanta. Sock imponerade på serve mot Berankis, och vann 85% av sina poäng bakom förstaserven. 28-åringen släppte inte heller till några breakbollar emot sig.

Paret har mötts nio gånger i karriären, och Isner leder knappt med 5-4. Det brukar oftast bli jämna, längre kamper, med ett par 7-5 set och tiebreaks involverade. Isner utgår som självklar favorit, men Sock kan inte räknas bort att ge en god kamp. Således tar vi ännu ett överspel i en Isner-match denna vecka.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
22 sep.
19:00
Örebro - Östersund
Allsvenskan
Spel: Östersund, draw no bet
 
23 sep.
18:30
Sampdoria - Napoli
Serie A
Spel: Napoli vinner & över 1.5 mål
 
23 sep.
19:00
Linköpings HC - Färjestad BK
SHL
Spel: Färjestad ö3 lagmål
 
23 sep.
19:00
Hammarby IF - IFK Göteborg
Allsvenskan
Spel: under 3 mål asian
 
24 sep.
18:00
HV71 - AIK
HockeyAllsvenskan
Spel: HV71 -1,5
 
24 sep.
19:00
Västerviks IK - Modo
HockeyAllsvenskan
Spel: Modo vinner
 
24 sep.
19:00
Västerås - Tingsryd
HockeyAllsvenskan
Spel: Västerås vinner under ordinarie speltid
 
26 sep.
03:00
Dan Hooker vs. Nasrat Haqparast
UFC
Spel: Nasrat Haqparast vinner
 
26 sep.
18:00
Molde - Viking
Eliteserien
Spel: Molde vinner & över 1.5 mål i matchen
 
12 okt.
00:00
Philadelphia Flyers
NHL
Spel: Philadelphia Flyers når slutspel Ja
 
13 okt.
00:00
Colorado Avalanche
NHL
Spel: Colorado Vinnare Central Division
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer