Speltips: John Isner - Jeffrey John Wolf 26/7 "En storservares dröm"
Speltips John Isner - Jeffrey John Wolf

Bild från Bildbyrån

En storservares dröm

ATP-touren tuffar vidare och US Open närmar sig med stormsteg. Inför årets sista Grand Slam kommer månaden inför innehålla mängder av turneringar på amerikansk mark. En av de är Atlanta, och John Isner ställs här mot Jeffrey John Wolf. Många games att vänta?


Atlanta måste vara en av John Isners absoluta favoritturneringar. Den storservande amerikanen har vunnit här inte mindre än fem gånger på tio försök, och dessutom varit i final ytterligare tre gånger på tio försök. Banorna är riktigt snabba i denna turnering, och bollen viner genom luften på viss höjd kring 300 meter ö.h.

Således är Atlanta en riktig drömturnering för storservare som Isner, då servarna hjälps enormt, medan returspelet blir så mycket svårare. Den 208 cm långa 36-åringen besitter fortfarande en av de två-tre bästa servarna på touren, och har uppvisat bra spel de få turneringar han ställt upp i under 2021.

Isners enda förlust i första omgången detta år kom chockerande nog i Wimbledon, men amerikanen var också skadad mot Nishioka.


Efter hela åtta månader utanför tennisbanorna är Jeffrey John Wolf tillbaka. Ohio State-produkten tvingades till en bukoperation, som kom mycket olägligt då amerikanen spelade sin livs tennis och nästan slog sig in på top 100-rankingen. 22-åringen besitter extrem kraft på alla slag, och Wolf kan slå vinnarslag på precis allt.

Dessutom är han atletisk och snabb runt banan. Amerikanen gjorde comeback förra veckan i Los Cabos, där supertalangen Brandon Nakashima (som senare gick till final) blev för svår. Men inte före Wolf spelade sensationell tennis för att tvinga fram ett avgörande set.

Wolf, och hans fantastiska frisyr är äntligen tillbaka på touren!


Ja, att försöka bryta John Isner med sin megaserve i Atlanta är ingen lätt uppgift, i synnerhet inte för Wolf som är en alltför aggressiv returtagare. Samtidigt har Wolf själv en mycket stark serve att luta sig tillbaka mot, och Isner rör sig alldeles för dåligt för att få många breakchanser.

Långa set och tiebreaks känns oerhört sannolika här, således väljer vi överspelet i vad som bör vara en servedominerad match.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
22 sep.
19:00
Örebro - Östersund
Allsvenskan
Spel: Östersund, draw no bet
 
23 sep.
18:30
Sampdoria - Napoli
Serie A
Spel: Napoli vinner & över 1.5 mål
 
23 sep.
19:00
Linköpings HC - Färjestad BK
SHL
Spel: Färjestad ö3 lagmål
 
23 sep.
19:00
Hammarby IF - IFK Göteborg
Allsvenskan
Spel: under 3 mål asian
 
24 sep.
18:00
HV71 - AIK
HockeyAllsvenskan
Spel: HV71 -1,5
 
24 sep.
19:00
Västerviks IK - Modo
HockeyAllsvenskan
Spel: Modo vinner
 
24 sep.
19:00
Västerås - Tingsryd
HockeyAllsvenskan
Spel: Västerås vinner under ordinarie speltid
 
26 sep.
03:00
Dan Hooker vs. Nasrat Haqparast
UFC
Spel: Nasrat Haqparast vinner
 
26 sep.
18:00
Molde - Viking
Eliteserien
Spel: Molde vinner & över 1.5 mål i matchen
 
12 okt.
00:00
Philadelphia Flyers
NHL
Spel: Philadelphia Flyers når slutspel Ja
 
13 okt.
00:00
Colorado Avalanche
NHL
Spel: Colorado Vinnare Central Division
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Vem vinner SHL:s poängliga?

20 september 2021

SHL 2021/2022 drog igång för drygt en vecka sedan och det går fortfarande att spela på vem som vinner seriens poängliga. Vi har granskat spelbolagens odds för vinnare av SHL:s ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.37)

Premier League 17 september 2021

Det har blivit dags för en ny Stryktipsomgång med 15 miljoner i jackpot! Denna gång serveras spikarna och skrällarna från Bettingstugan av våra experter Anders Limpar och Jonas ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 18 September

Premier League 17 september 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans spelläggare Andreas Stenberg som kommer med sina tankar ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Champions League 2021/2022

Champions League 16 september 2021

Champions League är äntligen igång igen efter en lång sommar. Nu har gruppspelet sparkat igång och då är det alltid roligt att ha lite spel igång. Skytteligan är något som alltid ... Läs mer

De vinner Champions League - Enligt spelbolagen!

Champions League 13 september 2021

Äntligen drar gruppspelet i Champions League igång! Detta inför publik och med svenskt deltagande! Det kommer bli oerhört spännande att följa årets turnering och se vilka lag som ... Läs mer