Speltips Leicester - Brentford

Bild från Bildbyrån

Öppen match att vänta

Ser framför mig en rätt offensivt underhållande match här när Leicester tar emot Brentford i premiären. Lirar ett målspel.

Speltips

Leicester har i princip oförändrad trupp sedan förra säsongen och har i vanlig ordning skador i backlinjen (Periera & Bertrand) men explosiva framåt med mängder av anfallsalternativ där bredden är så pass fin att man kan kosta på sig lyxen att ha jokrar som Iheanacho och Daka som inhoppare. Ett stort minus dock för defensiven är ju att keeper Schmeichel lämnat efter så många år i klubben. Inte har man heller värvat in något nytt utan får förlita sig på Iversen/Ward mellan stolparna, vilket ju knappast är optimalt. Leicester kommer från en riktigt fin försäsong där man radat upp segrar och verkligen fått målskyttet att klaffa. En ungtupp som Dewsbury-Hall var fin förra säsongen men ser ut att kunna ta ytterligare kliv denna säsong som poänggörare. Ryktas om Maddison till Newcastle men än är stjärnan kvar i Leicester.

Brentford har också en tämligen oförändrad trupp vilket jag ser som positivt för laget. Brentford avslutade ju ruggigt starkt under vårsäsongen och Toney flög verkligen. Tror det finns goda skäl att tro att Toney fortsätter på den inslagna vägen under hösten och bidrar med många mål för sitt lag. Kollega Mbuemo har också varit glödhet under försäsongen och sprutat in mål. Två raka nollor i de avslutande träningsmatcherna mot kvalificerat motstånd i Real Betis och Brighton. Men dessförinnan släppte man in en hel del kassar i träningsspelandet. Svårt att se Brentford nolla Leicester på bortagräs, men nästan lika svårt att också se hur man ska bli nollade.

Tror på en målglad tillställning här och spelar båda lagen att göra mål & över 2,5 mål i matchen till 2.08 hos Betsafe.