Speltips Luton Town - Blackpool

Bild från Bildbyrån

Ryggareeken om Luton Town vs Blackpool

Efter några matchers svacka har Luton Town säkrat segrar i de två senaste matcherna. Från de senaste tio matcherna har laget skrapat ihop fem vinster, två oavgjorda och tre förluster. Laget har annars generellt spelat bra den här säsongen, vilket har hjälpt laget att säkra placeringen på 4:e plats i tabellen med 71 inspelade poäng.

Luton kommer senast från en vinst över Cardiff där man gjorde matchens enda mål i den 72:e minuten. Man har tenderat att spela bra på hemmaplan den här säsongen där man bara förlorat i en av de senaste tio matcherna.

Blackpool har spelat måttligt bra den här säsongen. Laget har varit inkonsekvent med sin form under hela säsongen.. För närvarande ligger laget på 16:e plats i ligatabellen med 56 poäng till sitt namn.

Blackpool drog dock till med en enorm vinst i sin senaste match mot Birmingham City. Blackpool gjorde sex mål i matchen medan Birmingham bara lyckades göra ett, 6-1, alltså.

Senast man möttes var det dock Luton som drog det längsta strået då man vann med 0-3 på bortaplan. Och historiskt så har Blackpool haft det svårt mot just Luton då man bara vunnit en gång på sina senaste tio h2h-matcher.

Dessutom så har Blackpool, i stark kontrast till Lutons hemmaform, haft det svårt på resande fot. Laget har bara säkrat seger en gång på sina senaste tio matcher.

Luton Town möjlig XI: Isted; Bell, Burke, Lockyer; Cornick, Campbell, Naismith, Snodgrass, Potts; Hylton, Adebayo

Blackpool möjlig XI: Maxwell; Connolly, Ekpiteta, Keogh, Husband; Hamilton, Anderson, Dougall, Kirk; Lavery, Beesley

REK

Blackpools vinst i den senaste matchen mot Birmingham kom efter en kall svit, som hade varat i över fyra matcher. De kommer att få det svårt när de möter ett topplag som Luton trots att man imponerade stort senast. Det är även därför vi bjuds på lockande odds för Luton vinst. Om man tittar på lagens respektive form på hemma och bortaplan så kommer matchen med största sannolikhet att sluta med en vinst för Luton town eftersom de är det bättre laget av de två.