Speltips Marozsan - Dimitrov

Bild från Bildbyrån

Överspel i Franska Öppna!

Vi går in i den andra omgången av Franska Öppna, och mitt fokus riktas nu mot mötet mellan Fabian Marozsan och Grigor Dimitrov.

Inför oss har vi en spännande match mellan två grymma spelare. Dimitrov kliver ut som storfavorit att vinna matchen enligt spelbolagen, men det vore ett misstag att underskatta Marozsan. Han är en begåvad spelare som definitivt besitter förmågan att ge Dimitrov en tuff match.

På senare tid har Marozsan dock stött på några motgångar, där han bland annat lidit två raka förluster mot Shevchenko. Dock lyckades han studsa tillbaka starkt genom att besegra Kukushkin i första omgången av Franska Öppna med en strålande prestation där matchen slutade 3-0.

Även Dimitrov vann sin första match i turneringen med 3-0, men bulgaren var inte helt tillfreds med sin prestation eller förhållandena för den delen. Jag spelade faktiskt på Dimitrov i den matchen och följde därför också hans match. Bulgaren utförde sitt arbete, men kändes inte helt 100, och hans serve var inte heller sådär superstark. Vanligtvis är han mycket effektiv med sin slice-backhand och gör sällan misstag på den fronten, men mot Kovacevic använde han den knappt.

Speltips & odds

Dimitrov har emellertid haft en stark säsong och spelar sin bästa tennis på länge, vilket naturligtvis bidrar till hans position som favorit i denna match. Dessutom har han en enorm erfarenhet, vilket bekräftas av att detta är hans fjortonde deltagande i Franska Öppna. Det har dock inte alltid gått hans väg i denna turnering, där hans bästa resultat under hela karriären är omgång 4. Med tanke på hans exceptionella kvaliteter och enorma talang förväntar man sig utan tvekan mer av bulgaren

  • Jag har dock förtroende för Marozsan och är övertygad om att han kan ge Dimitrov en rejäl match. Därför tror jag att ett spel på över 36.5 games i matchen till oddset 1.85 hos Pinnacle kan vara ett bra val.

Oddsjämförelse Marozsan - Dimitrov