Speltips: München - Ingolstadt 21/1 "Fortsatt böljande Bayerska…
Speltips München - Ingolstadt

Bild från Bildbyrån

Fortsatt böljande Bayerska derbyn.

Adler Mannheim har tagit tag i den södra divisionen av DEL men största konkurrenten Red Bull München är hack i häl. På onsdagskvällen gästas de av Ingolstadt i Bayerskt derby och toppmöte. Jag tror vi får se en underhållande match mellan två lag som spelat allt annat än strikt hittills.

München

I en klass för sig ifjol och stora förväntningar i år men det har varit en speciell inledning för samtliga lag. Munchen, med Red Bull i ryggen, är ett av lagen som bör ha klarat den ekonomiska baksidan av pandemin bäst.

Laget är fortfarande riktigt, riktigt bra men känslan är att man inte är riktigt lika vassa i år. Man har värvat tre riktigt bra spelare från AHL som ännu inte riktigt kommit in i det, så där finns en hel del sparkapital.

Säsongen hittills har varit helt okej, varken mer eller mindre. Sex vinster och tre förluster är facit hittills men de två senaste matcherna verkar man ha hittat rätt. Åtminstone offensivt.

För det är offensivet som fått leda detta Munchen i år, till skillnad från stora delar av fjolårssäsongen. Man har gjort finfina 4,33 mål per match och ser sylvassa ut både i 5-5 och PP men defensiven har hackat och 3,11 i GAA är lite för högt för ett lag av Münchens kvalitet.

Ingolstadt

Till skillnad från München går Ingolstadt in i den här säsongen helt utan några förväntningar utifrån. Man har ett par rätt menlösa år bakom sig och verkar ha blivit ordentligt påverkade ekonomiskt av pandemin. Spelarna man har tagit in är inte topplagsmaterial och det kommer krävas en otroligt bra struktur för att man ska orka hänga med.

Säsongen har, precis som Munchen, inletts okej. Man hakar på i kampen om slutspelsplatserna men har varit på tok för ojämna och haft svårt att leverera flera matcher i rad.

De senaste matcherna har man sett ut att ha fått igång offensiven dock vilket kommer behövas med en ganska svag defensiv.

H2H

I Munchen: 1-2-2. Målsnitt: 7,0

Totalt: 1-2-2. Målsnitt: 9,0

Speltips

Det finns två saker matcherna dessa lag emellan har gemensamt; det blir alltid sevärt och München har det alltid svårt. Trots klasskillnaden på pappret är det Ingolstadt som har klar fördel senaste åren och Munchen har visat sig vara ett lag man gillar att möta.

Målsnittet talar också sitt tydliga språk, det har heller sällan varit några utklassningar utan målglada matcher från båda håll. Det är även en trend som båda lagen kommer in i matchen med. Munchens tre senaste resultat är 6-2, 6-4 och 5-6 medan Ingolstadt har 3-1, 3-6 och 6-4 i ryggen.

Jag ser ingen anledning till varför den här trenden inte skulle hålla i sig utan jag tror att detta blir en öppen match där nätet rasslar åt båda håll.

Över 5,5 mål spelas till 1,95 gånger pengarna.

Lycka till!

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
28 okt.
01:00
Antonio Carlos Jr. vs. Marthin Hamlet
UFC
Spel: Marthin Hamlet vinner
 
28 okt.
19:00
Halmstad - Örebro
Allsvenskan
Spel: Halmstad -0.75
 
28 okt.
19:00
Timrå - Örebro
SHL
Spel: Örebro vinner
 
28 okt.
19:00
Oskarshamn - Leksand
SHL
Spel: Leksand fulltid
 
28 okt.
19:00
Växjö - Malmö
SHL
Spel: Tobias Rieder att göra poäng
 
28 okt.
21:30
Levante - Atletico Madrid
La Liga
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
 
30 okt.
18:30
Tottenham - Manchester United
Premier League
Spel: 1X & över 1,5 mål
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 26 oktober 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 har startat och det börjar utkristallisera sig vilka deltagare som är favoriter i tävlingen. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas och det finns ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 21 oktober 2021

Svenska spel kommer med en ny kupong till Stryktipset denna vecka och det är inte vilken omgång som helst, utan vi har 20 miljoner i jackpot! Nyckeln för att sätta en kupong som ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 23 Oktober

Premier League 21 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Robert Pettersson som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 21 oktober 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

Chelsea vs Malmö FF - Superboost till Champions League!

Champions League 19 oktober 2021

ONSDAG: Äntligen dags för Champions League igen och återigen dags för Malmö FF att kliva in i hetluften igen. Efter två inledande förluster skulle det smaka väldigt bra med en ... Läs mer