Speltips NiP - Spirit

Bild från Bildbyrån

Jämn match att vänta i Pro League

En väldigt intressant ESL Pro League så här långt, där favoriterna förlorat alla matcher utom en i skrivande stund. Vilket också gjorde att gårdagens speltips föll.

I dag tar vi istället sikte på två av första omgångens vinnare, Ninjas in Pyjamas och Team Spirit, som båda imponerade i sina respektive matcher.

Svenska NiP är favoriter, vilket man också ska vara på papperet och efter att ha vunnit mot Astralis med 2-0. Men även om Team Spirit inte är lika namnkunnigt har man flera riktigt bra spelare och ett gediget lagbygge.

Jag tror att matchen blir jämnare än förväntat, och lagen spelar normalt sett ganska olika kartor gentemot varandra, vilket innebär att båda lagen kommer att få spela en karta var med liten fördel, eftersom det är en karta som motståndarna inte är lika vana vid. Även om spelarna i båda lagen förstås kan alla kartor väldigt bra.

Tips

Matchen spelas som en bäst av 3, och tipset blir över 2,5 kartor. Just baserat på jämnheten mellan lagen, båda lagens form och de möjliga kartorna.

Hos 888Sport får vi 2.15 i odds, taget!