Speltips Örebro SK - AFC Eskilstuna

Bild från Bildbyrån

Fördel Örebro!

Dags för Superettan denna måndagskväll där Örebro gästas av Eskilstuna.


ÖREBRO SK

Örebro fick en trevande start på Superettan där man hade tre förluster efter fem omgångar. Nu verkar det som man fått rätt på vissa pusselbitar och då har segrarna kommit. På de senaste tre matcherna så har man tagit sju poäng och spelat riktigt bra. Det var väl senast mot nykomlingen Skövde borta som jag tyckte man inte kom upp i samma nivå som i matcherna innan.

Man tappade ju en hel del spelare efter att man åkte ut från Allsvenskan ifjol där Besara var de tyngsta tappet. Nu har man ändå fått behålla Jiloan Hamad, Ahmed Yasin och David Seger. Det är ju spelare som har Allsvensk rutin och ska kunna bära Örebro till en topplacering i Superettan och kanske hela vägen till Allsvenskan igen. Hemma på Behrn Arena är man starka och redan tagit tre segrar där.

ESKILSTUNA

Eskilstuna tog Superettan med storm i början och tog fyra raka segrar. Men på slutet har det gått tyngre och nu har man tre förluster på de senaste fyra matcherna. Man är inte så bra som poängskörden ger sken av. Eskilstuna har haft en hel del medstuds i sina matcher. Jag tror man lär rasa snart i tabellen och man är inte bättre än ett mittenlag denna säsong.

Truppen är ung och man har inte den bredden att kunna spänna sina muskler mot topplagen. Offensivt så har man Amar Mushin som har gjort 7 mål hittills och det är han som imponerat mest i laget. Nu står man inför en tuff uppgift när man ska till Behrn Arena och försöka få med sig poäng. Jag tror man väger för lätt här och kammar noll.

SPELTIPS

  • Mitt spel blir Örebro SK vinner matchen. 5U @1.85 Pinnacle.

Lycka till vid rygg!

/Davids_betting