Powerplay idag » Onsdag 20 november » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Onsdag 20/11

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Onsdag 20/11

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel onsdag den 20 november.

💰 Banken!

  • Björklöven

1. AIK - Mora 1X2
Två formsvaga lag möts. AIK är uppe i nio (!) raka förluster. Mora har en sex matcher lång förlustsvit. Stockholmarna vann det senaste mötet lagen emellan och MIK är väldigt bortasvaga. Känslan är att förlustsviten vänder för AIK - med Bobo Simensen som huvudtränare i båset den här gången - på onsdagskvällen. Delvis tack vare Moras offensiva brister.

2. Almtuna - Timrå 2
Almtuna - som hemmabetvingade Västerås nu senast - är på gång efter en tung period. Timrå blir ett stort kraftprov. Tik kan ståta med nio poäng på de fyra senaste matcherna och har snittat två poäng per bortamatch. Ais är förvisso ett helt okej hemmalag, men Timrå vann när lagen möttes senast. Medelpadingarna har i grunden ett betydligt bättre lag. Inte minst på forwardssidan. Tipset är att Tik drar det längsta strået även den här gången.

3. Bik Karlskoga - Södertälje 1
Bik Karlskoga - med 13 poäng på de fem senaste matcherna - är i allra högsta grad favoriter. Södertälje ska dock på intet sätt räknas bort. Tre vinster i följd är ett bra facit och SSK är ett lag med en hög grundkapacitet i allmänhet. Bik vann dock det senaste mötet lagen emellan och är oerhört hemmastarka, samtidigt som Södertälje är ett mediokert bortalag. Tipset utgörs av att värmlänningarna styr upp det här. Delvis till följd av lagets grymma offensiv.

4. Björklöven - Västervik 1
Västervik på hemmaplan är en match som Björklöven ska vinna under normala omständigheter. Västerbottningarna kan ståta med tre raka trepoängare och är ruskigt hemmastarka. Västervik har dessutom tre nederlag på de fyra senaste matcherna. Faktum är å andra sidan att VIK vann när lagen möttes senast. Björklöven lär dock ta revansch. Mycket tack vare lagets försvarsmässiga övertag.

5. Kristianstad - Västerås 1X2
Svårtippat värre. Kristianstad jagar revansch efter två raka förluster. Västerås blir en rejäl utmaning. Inte minst med tanke på att VIK är ett bra bortalag och vann när lagen möttes senast. Västmanlänningarna har dock förlorat tre av de fyra senaste matcherna. Skåningarna har tagit poäng i sex av nio hemmamatcher och tipset utgörs av att KIK krigar till sig minst en pinne.

6. Tingsryd - Karlskrona 1X2
Prestigematch i Nelson Garden Arena. Tingsryd har förlorat fyra av de fem senaste matcherna. Karlskrona - med två förluster på de tre senaste matcherna - har också haft det tungt på sistone. Taif vann när lagen möttes senast, men Blekinge-gänget har ett bättre lag. Känslan är att KHK får med sig minst en pinne.

7. Vita Hästen - Modo 12
Vita Hästen har kommit igång på allvar; fyra vinster på de fem senaste matcherna imponerar. Modo blir en extremt tuff uppgift. Övikslaget kan stoltsera med tolv (!) raka trepoängare. Modo vann dessutom när lagen möttes senast. Modo är dessutom bortastarka och Vita Hästen har inte direkt rosat marknaden i hemmaplanssammanhang. Tipset utgörs av att Öviksgänget styr upp det här. Mycket till följd av lagets offensiva övertag.

8. Mariestad - Grums 1X
Sexpoängsmatch i toppstriden i Hockeyettan Västra. Mariestad har två raka segrar och är väldigt hemmastarka. Grums - med tre raka segrar - blir en ordentlig utmaning för skaraborgarna. Inte minst med tanke på att Grums vann det senaste mötet lagen emellan. Bois har dock i grunden ett bättre lag och känslan är att hemmalaget tar minst en poäng.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Dragskott

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
15 aug.
16:42
V75 2 Romme Platsspel
Trav
Spel: Urban Kronos placering 1-3
 
15 aug.
18:20
V75 6 Romme Vinnarspel
Trav
Spel: Hell Bent For Am vinner
 
15 aug.
21:00
Manchester City vs Lyon
Champions League
Spel: Manchester City & under 3,5 mål
 
16 aug.
05:30
Stipe Miocic vs. Daniel Cormier
UFC
Spel: Stipe Miocic vinner
 
16 aug.
21:00
Sevilla vs Manchester United
Europa League
Spel: Under 2,5 mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Romme - ta del av ett riskfritt spel

LÖRDAG, 15 AUGUSTI: Trav i Romme och nu kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel värt 100 kronor. Läs mer

Riskfritt spel till Man City vs Lyon

Champions League 14 augusti 2020

LÖRDAG, 15 augusti: Till mötet i Champions League mellan Manchester City och Lyon har Betfair Spelbörs en kampanj som gör att alla nya spelare kan ta del av ett riskfritt spel. ... Läs mer

Sanel utsedd till månadens Tipster på Bettingstugan

12 augusti 2020

Varje månad utser vi på Bettingstugan månadens Tipster bland våra spelläggare och efter en stark period blev det Sanel som tog hem det priset under juli månad. Vi tog ett kort ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Final

11 augusti 2020

Stryktipset Duellen har kommit fram till sitt slut för denna gång och det är dags för ett avgörande. I finalen väntar en tuff och spännande duell mellan Dalibor Rajic och Daniel ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.33)

11 augusti 2020

Traditionen fortsätter! Inför denna helg har Mattias Folkesson och Anders Limpar plockat sina bästa spikar och skrällar till lördagens omgång av Stryktipset. Läs mer