Speltips Powerplay » Onsdag 21/4

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Onsdag 21/4

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel onsdag den 21 april.

Torsdagens Powerplay innehåller många spännande matcher. Inte minst i NHL, tillika världens bästa hockeyliga. Häng med!

⏰ Spelstopp: 19:59

1. Lausanne - ZSC Lions 2
Slutspelsmatch i Schweiz. Här är det väldigt ovisst. Två jämna lag drabbar samman. ZSC Lions har dock ett mentalt övertag till följd av tre raka segrar i inbördes möten. Det känns vettigt att köra en spik här för att spara fler garderingar!

2. Lugano - Rapperswil 1X2
Ytterligare en sammandrabbning i NLA-slutspelet. En grymt lurig match. Lugano har visserligen ett bra lag och hemmaplansfördel är betydelsefull, men Rapperswil har vunnit de senaste mötena lagen emellan. Oerhört svårtippat. Befogat att offra en helgardering.

3. Zug - Bern 1
Kupongens tredje batalj i det schweiziska slutspelet. Väldigt ovisst. Två ojämna lag drabbar samman. Zug har i grunden ett bättre spelarmaterial och här känns det trots allt rätt att köra med en spik.

4. Fribourg - Servette 1X2
Ännu en match i Schweiz. Servette kan ståta med tre raka vinster i inbördes möten, men Fribourg är ett lag med mycket skicklighet. Hemmaplan betyder också en hel del. Helgardering!

5. Chicago - Nashville 12
En av fyra NHL-bataljer på torsdagens kupong. Nashville har vunnit flera matcher i följd när lagen har drabbat samman, men i grunden skiljer det inte så mycket mellan Chicago och Nashville sett till helheten. Små marginaler har avgjort tidigare. Känslan är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

6. Arizona - Minnesota X2
Minnesota har ett jätteläge. Laget har gjort en mycket bättre säsong än Arizona och visat prov på en helt annan stabilitet. Formen är dessutom bra. Det skulle förvåna om bortalaget - i sämsta fall för Minnesotas del - åtminstone får med sig minst en pinne från den här tillställningen.

7. Vegas - San Jose 1X
Tredje NHL-matchen på kupongen. Vegas har ett kanonläge. Laget har vunnit flera möten i följd mot San Jose och bortalagets form är usel. Vegas är för närvarande ligans bästa lag och det är inte troligt att Vegas blir poänglösa.

8. Edmonton - Montreal 1X2
Ytterligare en match i världens bästa hockeyliga. Det skiljer inte så mycket mellan dessa lag. Matchen mellan Edmonton och Montreal - där det sistnämnda har 3-2 i inbördes möten - är upplagt för en rysare. Helgardering känns vettigt!

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100