Powerplay idag » onsdag 31 mars » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Onsdag 31/3

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Onsdag 31/3

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel onsdag den 31 mars.

Onsdagens Powerplay är i allra högsta grad intressant. Vi bjuds bland annat på två SHL-matcher som betyder mycket för samtliga lag. Lägg därtill exempelvis ett antal högintressanta matcher i Hockeyettan-kvalet.

⏰ Spelstopp: 17:59

1. Brynäs - Växjö 1X2
Onsdagens batalj i Gävle betyder oerhört mycket för båda lagen. Brynäs kämpar för att undvika kvalspel och Växjö krigar om seriesegern. BIF - med tre vinster på de fyra senaste matcherna - är inne i en bra period. Växjö - med fem segrar på de sex senaste matcherna i bagaget - är grymt formstarka och blir ett extremt kraftprov. Smålänningarna kan ståta med 3-0 i inbördes möten och är ett bra lag i bortaplanssammanhang. Gävle-gänget är dock ett helt okej hemmalag och grundkapaciteten är hög. Känslan är att Brynäs krigar till sig minst en pinne.

2. Färjestad - Malmö 1
En väldigt oviss sammandrabbning. Färjestad har möjlighet att närma sig sjundeplatsen, medan Malmö alltjämt inte har säkrat slutspelsplatsen. FBK:s form är god; två vinster i följd talar sitt tydliga språk. Malmö har hamnat i en formsvacka (fem raka torskar). Redhawks har 2-1 i inbördes möten och goda möjligheter. Skåningarna är dock inte direkt något suveränt bortalag och Färjestad har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset utgörs av att värmlänningarna drar det längsta strået den här gången. Mycket med tanke på den höga kapaciteten på forwardssidan.

3. Kallinge/Ronneby - Tranås 1X2
Sexpoängsmatch i Kvalserien till Hockeyettan Södra. Kallinge/Ronneby föll i det senaste mötet lagen emellan. Hemmaplansfördelen väger dock tungt. Det skiljer ytterst lite mellan dessa lag och känns befogat med en helgardering.

4. Segeltorp - Hammarby 12
Match i Kvalserien till Hockeyettan Östra. Segeltorp har tagit sju poäng på fyra matcher, medan Hammarby är sist med två pinnar på fyra bataljer. Segeltorp har ett bättre lag, men Hammarbys högstanivå är hög. Känslan är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

5. Arlanda - Sollentuna 1
Ytterligare en batalj i den östra Kvalserien. Arlanda - som har inkasserat nio poäng på fyra matcher och toppar serien - har ett jätteläge. Sollentuna har blandat och gett. Hemmaplansfördelen betyder mycket och det mesta talar för att hemmalaget vinner redan under ordinarie speltid.

6. Borås - Tyringe 1X2
Sammandrabbning i den södra Kvalserien. Ytterst ovisst. Borås är illa ute efter endast tre poäng på lika många matcher. Tyringe - med sex pinnar på tre sammandrabbningar - har ett bra utgångsläge. Det skiljer dock i grunden inte alltför mycket mellan dessa lag. Befogat med att offra en helgardering.

7. Köln - München X2
Match i Tyskland. Köln slår ur underläge. München vann det senaste mötet lagen emellan och har gjort en mycket bättre säsong. Det troligaste är att Köln åtminstone inte vinner redan under ordinarie speltid.

8. Bremerhaven - Augsburger 1X
Ytterligare en tillställning i Tyskland. Bremerhaven har förvisso blandat och gett den senaste tiden, men har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset är att Bremerhaven - i sämsta fall för deras del - inte förlorar under ordinarie speltid.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 jan.
02:07
Dagens Trippel 23/1
Premier League
Spel: Trippeln
 
30 jan.
15:15
Prix d'Amerique 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet att vinna Prix d'Amerique 2022
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar. Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 22 Jan

Premier League 21 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Tomas Wahlberg (Pippo) kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Idrottsgalan 2022 - Två stora favoriter gör upp om åtråvärda priset!

12 januari 2022

Idrottsgalan går av stapeln den 17 januari 2022 och ett av de mest åtråvärda priserna är förstås årets manliga respektive kvinnliga idrottare. Och i båda kategorierna är de två ... Läs mer