Powerplay idag » onsdag 31 mars » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Onsdag 31/3

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Onsdag 31/3

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel onsdag den 31 mars.

Onsdagens Powerplay är i allra högsta grad intressant. Vi bjuds bland annat på två SHL-matcher som betyder mycket för samtliga lag. Lägg därtill exempelvis ett antal högintressanta matcher i Hockeyettan-kvalet.

⏰ Spelstopp: 17:59

1. Brynäs - Växjö 1X2
Onsdagens batalj i Gävle betyder oerhört mycket för båda lagen. Brynäs kämpar för att undvika kvalspel och Växjö krigar om seriesegern. BIF - med tre vinster på de fyra senaste matcherna - är inne i en bra period. Växjö - med fem segrar på de sex senaste matcherna i bagaget - är grymt formstarka och blir ett extremt kraftprov. Smålänningarna kan ståta med 3-0 i inbördes möten och är ett bra lag i bortaplanssammanhang. Gävle-gänget är dock ett helt okej hemmalag och grundkapaciteten är hög. Känslan är att Brynäs krigar till sig minst en pinne.

2. Färjestad - Malmö 1
En väldigt oviss sammandrabbning. Färjestad har möjlighet att närma sig sjundeplatsen, medan Malmö alltjämt inte har säkrat slutspelsplatsen. FBK:s form är god; två vinster i följd talar sitt tydliga språk. Malmö har hamnat i en formsvacka (fem raka torskar). Redhawks har 2-1 i inbördes möten och goda möjligheter. Skåningarna är dock inte direkt något suveränt bortalag och Färjestad har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset utgörs av att värmlänningarna drar det längsta strået den här gången. Mycket med tanke på den höga kapaciteten på forwardssidan.

3. Kallinge/Ronneby - Tranås 1X2
Sexpoängsmatch i Kvalserien till Hockeyettan Södra. Kallinge/Ronneby föll i det senaste mötet lagen emellan. Hemmaplansfördelen väger dock tungt. Det skiljer ytterst lite mellan dessa lag och känns befogat med en helgardering.

4. Segeltorp - Hammarby 12
Match i Kvalserien till Hockeyettan Östra. Segeltorp har tagit sju poäng på fyra matcher, medan Hammarby är sist med två pinnar på fyra bataljer. Segeltorp har ett bättre lag, men Hammarbys högstanivå är hög. Känslan är att något av lagen vinner under ordinarie speltid.

5. Arlanda - Sollentuna 1
Ytterligare en batalj i den östra Kvalserien. Arlanda - som har inkasserat nio poäng på fyra matcher och toppar serien - har ett jätteläge. Sollentuna har blandat och gett. Hemmaplansfördelen betyder mycket och det mesta talar för att hemmalaget vinner redan under ordinarie speltid.

6. Borås - Tyringe 1X2
Sammandrabbning i den södra Kvalserien. Ytterst ovisst. Borås är illa ute efter endast tre poäng på lika många matcher. Tyringe - med sex pinnar på tre sammandrabbningar - har ett bra utgångsläge. Det skiljer dock i grunden inte alltför mycket mellan dessa lag. Befogat med att offra en helgardering.

7. Köln - München X2
Match i Tyskland. Köln slår ur underläge. München vann det senaste mötet lagen emellan och har gjort en mycket bättre säsong. Det troligaste är att Köln åtminstone inte vinner redan under ordinarie speltid.

8. Bremerhaven - Augsburger 1X
Ytterligare en tillställning i Tyskland. Bremerhaven har förvisso blandat och gett den senaste tiden, men har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset är att Bremerhaven - i sämsta fall för deras del - inte förlorar under ordinarie speltid.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Dragskott

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
12 apr.
19:00
Leksand - Örebro
SHL
Spel: Örebro över 2.5 mål inkl. övertid
 
13 apr.
19:00
Färjestad - Växjö
SHL
Spel: Växjö vinner inklusive övertid
 
13 apr.
21:00
Chelsea - Porto / PSG - Bayern München
Champions League
Spel: Över 2 mål / PSG eller Bayern vinner
 
14 apr.
01:30
Toronto Maple Leafs - Calgary Flames
NHL
Spel: Toronto Maple Leafs FT
 
15 maj
15:00
Vinnare SHL 2021
Ishockey
Spel: Rögle vinner SM-guld
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela 100 kronor gratis på Allsvenskan!

Allsvenskan 9 april 2021

LÖRDAG: Allsvenskan 2021 börjar i helgen och vi får en rad spännande matcher redan i omgång 1. Vill du höja upp spänningen ännu mera rekommenderar vi kampanjen som Betsafe kör ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.14)

Premier League 9 april 2021

18 miljoner i jackpot denna lördag då Stryktipset som vanligt ska spelas. Premier League börjar närma sig sitt slutskede och i Championship ska uppflyttnings-, nedflyttnings- och ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 10 April

Premier League 9 april 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under våren 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Först ut är Bettingstugans egna expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför ... Läs mer

Han vinner skytteligan i Allsvenskan 2021

Allsvenskan 8 april 2021

Det är dags för Allsvensk premiär och, förutom matcherna, är det förstås intressant att spana in profiler och framtida stjärnor. Något som alltid är hett att diskutera innan en ... Läs mer

Vilka vinner Allsvenskan 2021?

Allsvenskan 8 april 2021

Det har blivit dags för premiär i Allsvenskan 2021 och lagen är rustade till tänderna att ge sig på den nya säsongen. Spelbolagen har förstås även de sina favoriter klara och ... Läs mer