Speltips Röda Stjärnan - Leipzig

Bild från Bildbyrån

Tyska gästerna kopplar grepp omgående!

Hallå i stugan!

Vi ska till Stadion Rajko Mitić denna tisdag för matchen mellan Röda Stjärnan - Leipzig i Champions League!

Let´s Go!

Röda Stjärnan står på endast en inspelad poäng hittills i grupp G och det efter ett oavgjort resultat mot Young Boys.

Detta gör att värdarna måste satsa allt framåt för att det ska finnas någon gnutta chans till vidare avancemang och man kan inte förlita sig på en parkerad buss när ett offensivt skickligt Leipzig kommer på besök.

3-1 skrevs slutresultatet till när dessa två lag drabbades samman i Tyskland i senaste omgången och jag tror vi kan få bevittna ett liknande resultat även denna gång.

Skadeläget hos hemmalaget är annars ljust inför detta möte och Röda Stjärnan är ett klart bättre lag hemma. Men trots det så ska det inte räcka till mot ett skickligt lag som Leipzig och klasskillnaden ska vara tydlig.

Leipzig är numret större!

Tyska Leipzig är numer ett lag att räkna med när det kommer till Champions League och man har gjort allt som planerat i lagets tre inledande matcher. Seger även här och en plats till slutspelet är så gott som säkrat och det är nog något man vill få klart, så man kan rotera inför avslutningen.

Lagets offensiv är otroligt kraftfull med spelare som Forsberg, Sesko, Haidara och Werner. Lägg även därtill Openda och Simons som alternativ och vi hittar en offensiv som skakar om dom flesta lagen ute i Europa.

Jag tror man kommer gå på maxfart omgående och i och med att hemmalaget även dom måste framåt så lär det skapas luckor i försvaret, vilket gör att vi förhoppningsvis kommer få bevittna mål redan i den första halvleken till tyskarna.

Klasskillnaden är för tydlig och Leipzig är motiverade att studsa tillbaka efter två förluster i ligan.

Faktorer som pekar för mitt spel:

Leipzig visar upp en gedigen offensiv i sina matcher

⚽ Leipzig var klart bättre i det första mötet

⚽ Röda Stjärnan räcker inte till i Champions League

Spelet

📌 Jag spelar att Leipzig gör mål i båda halvlekarna till 2,20x insatsen hos Bet365