Speltips SHL-trippeln 5/10

Bild från Bildbyrån

SHL-trippeln 4/10 – Nu smäller vi dit den!

SHL-torsdag igen och det innebär en ny trippel. Nu är det dags att sätta säsongens första!

Vad är SHL-trippeln?

Till varje omgång under hela grundserien kommer jag att plocka ut de tre bästa spelen och sedan komponera ihop det till en trippel. Insatsen är alltid 100 kronor och spelen kommer att läggas på Betsson. Inför varje ny omgång uppdaterar jag kassan och det ska bli intressant att se vilken summa vi kan komma upp i när säsongen är slut. I omgång sju bjuds vi på full omgång och nedan har jag plockat ut de tre bästa spelen från omgången tillsammans med en liten motivering.

Linköping – Malmö Redhawks

  • Start: 19:00
  • Plats: Saab Arena
  • Spel: Malmö ML @2.05

Kommentar: Det är ett helt nytt Malmö vi får se i år. Det finns betydligt mer spets och spelare som Lauri Pajuniemi och Janne Kuokkanen tillhör verkligen toppen av SHL. Bakom dem har exempelvis en sån som Kim Rosdahl kommit i gång. Målvaktssidan är densamma, men såväl back- som forwardssidan är uppgraderad. Mot ett Linköping som hackat rejält under inledningen tror jag Malmö får med sig minst två pinnar.  

HV71 – Växjö Lakers

  • Start: 19:00
  • Plats: Husqvarna Garden
  • Spelet: Joel Persson gör poäng @1.85

Kommentar: Fem förluster på de inledande sex matcherna är inget facit HV71 vill skryta med. Tomas Montén hänger nog redan nu löst och likaså sportchefen Kent Nubben Norberg. HV71 kommer vara sjukt pressade i derbyt hemma och jag tror att Växjö vinner. Men spelet som ska ingå i vår trippel är att suveräne Joel Persson gör poäng. Spelar jättemycket i såväl fem mot fem som PP. 

Frölunda – Örebro

  • Start: 18:00
  • Plats: Scandinavium
  • Spel: Jonathan Lekkerimäki gör poäng @2.35

Kommentar: 8–2 mot Rögle inger respekt, men det var också mot ett Rögle som var någon annanstans än i Scandinavium. Nu väntar Örebro som också gått starkt och då tror jag på en betydligt jämnare match. Stortalangen Jonathan Lekkerimäki har inlett piggt i Örebro och har fyra poäng efter sex matcher. Att han noteras för minst en poäng mot Frölunda står i hela 2.35 och det är mycket högt.

Trippeln

TOTAL KASSA

SÄSONGSRESULTAT SHL-TRIPPELN
SweHockey Bets

SweHockey Bets

💰Kassan totalt : -400 kronor