Speltips: Sönderjyske - Herlev 16/10 "Om Sönderjyske - Herlev."
Speltips Sönderjyske - Herlev

Bild från Bildbyrån

Om Sönderjyske - Herlev.

I en, som vanligt, haltande tabell går den danska hockeyligan i både den sjunde, åttonde och nionde omgången under fredagskvällen. Bland annat i Vojens, där Herlev gästar Sönderjyske.

Sönderjyske

Sönderjyske har haft ganska stor omsättning på spelare inför den här säsongen. Man har tappat bra spelare och förstärkt med bra spelare men hittills har man inte alls fått till det. Mads Eller, Victor Rollin-Carlsson och Matt Prapavessis är alla tre bra värvningar men känslan är att man förlorat en del bredd.

Säsongen har inletts svajigt och man har bara tagit 8 poäng på sina inledande 6 matcher och har bland annat två raka förluster, visserligen mot seriens bästa lag, Rungsted, men känslan är att man har en bra bit till nivån man borde vara på.

Jag tror dock att man kommer bli bättre och bättre ju längre det lider. Det finns massvis med kvalitet i truppen men det tar tid att spela ihop sig med så stor omsättning i spelartruppen.

Herlev

Herlev har gått från slagpåse år efter år till att hävda sig ganska bra. Man är fortfarande ett bottenlag men de senaste åren har man spelat slutspelshockey och varit allt annat än tre givna poäng på förhand.

Nyckeln bakom det har varit oerhört bra rekrytering av importer men i stort sett samtliga har blivit kortvariga och i år är det nya ansikten igen, förutom Lindqvist-Hansen och Riekkinen. De nya importerna har presterat bra men ska de nå nivåerna William Qvist, Jesper Thörnberg, Rollin-Carlsson och Skinnars nådde behövs en ökning av produktionen framöver.

Säsongen har inletts svagt och man har bara tagit två segrar, både mot kollegorna i botten, Rödovre och Odense.

H2H

Totalt: 2-1-2

I Vojens: 2-1-2

Speltips

Matcherna lagen emellan brukar vara jämna och sevärda, något resultaten också vittnar om. Sönderjyske är vanligtvis ett ganska tight lag men när just Herlev kommer på besök brukar det bli öppna spjäll.

Sönderjyske har som sagt öppnat trevande, precis som Herlev, men där finns en höjd och en nivå man bör hitta som Herlev inte har. För varje match som går kommer man bli bättre och bättre och jag tror man börjar här. Den raka ettan spelas till 1,70 gånger pengarna.

Lycka till!

Gilla rek om du håller med Ridderwall

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
20 okt.
19:00
Aalborg - Rungsted
Metal Ligaen
Spel: ö5,5 mål
 
20 okt.
21:00
RB Leipzig - Istanbul Basaksehir
Champions League
Spel: RB Leipzig -1.5
 
20 okt.
21:00
PSG - Manchester United
Champions League
Spel: PSG-vinst & ö 1,5 mål i matchen
 
20 okt.
21:00
Lazio - Dortmund
Champions League
Spel: BLGM & ö 2,5 mål
 
21 okt.
21:00
Ajax - Liverpool
Champions League
Spel: BLGM & Ajax +1,5 hcp
 
21 okt.
21:00
Manchester City - Porto
Champions League
Spel: Porto +2,5 hcp & u 4,5 mål & City flest hörnor
 
12 nov.
20:45
Serbien - Skottland
EM-kval
Spel: -0.75 AH Serbien
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till PSG vs Man United

Champions League 19 oktober 2020

Champions League är tillbaka på tisdagskvällen. Nu kan du hämta ett gratisspel hos Betfair Spelbörs. Skapa konto och få 100 kr gratisspel till mötet mellan PSG & Man United. ... Läs mer

Riskfritt spel i Allsvenskan - Djurgården v Malmö

Allsvenskan 19 oktober 2020

Ikväll rullar Allsvenskan vidare med en intressant match på Tele2 Arena. Det är Djurgården som tar emot Malmö FF. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i PSG v Man Utd - 100 kronor tillbaka!

Champions League 19 oktober 2020

ONSDAG - Smarkets har fått svensk licens! Detta firar de med att erbjuda en fin kampanj till matchen PSG - Man Utd. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid ... Läs mer

Riskfritt spel till Inter vs Milan

Serie A 16 oktober 2020

Het match i Serie A under lördagen när Inter & Milan drabbas samman. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Satsa 100 kronor på matchen ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Everton v Liverpool - 100 kronor tillbaka!

Premier League 16 oktober 2020

LÖRDAG - Match mellan Everton och Liverpool och då kommer det nya spelbolaget Smarkets med en fin kampanj. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer