Speltips Spirit - Aurora

Bild från Bildbyrån

Flygande start för Spirit i BetBoom Dacha?

Nu är det dags för mitt första speltips från CS2-turneringen BetBoom Dacha, och jag riktar in mig på matchen mellan Spirit och Aurora.

Spirit deltar nu i sin första turnering sedan major-turneringen i Köpenhamn, där de tyvärr inte presterade som förväntat. De var ett lag att räkna med från början till slut och var dessutom favoriter att kamma hem titeln. Dock föll de mot FaZe i kvartsfinalen i en mycket jämn match. Det är värt att notera att Spirit besegrade Navi tidigare i turneringen, Navi som senare vann hela majorn.

Under CS2-eran har Spirit haft en framstående tid och rankas fortfarande som ett av de absolut bästa lagen. De har en grym lineup, och detta lag har potential att utvecklas ytterligare ju mer spelarna får möjlighet att samspela, särskilt med tanke på deras senaste nyförvärv som inte varit med laget särskilt länge. Dessutom måste vi framhäva donk, som för närvarande är en av världens bästa spelare och har haft en enastående period under 2024.

Speltips & odds

Oavsett hur man ser på det, även om Aurora har enstaka skickliga spelare och presterar bra ibland, bör de inte kunna jämföras med ett lag som Spirit. Aurora deltar sällan i LAN-turneringar och möter inte ofta lag av Spirits kaliber, utan de tävlar mestadels mot lag från tier 2-scenen och spelar huvudsakligen onlineturneringar.

Det har varit en stund sedan Spirit deltog i en turnering, men det ger mig ingen anledning till oro. De har haft gott om tid att återhämta sig efter det smärtsamma nederlaget i majorn, att återfinna sitt samspel, intensiv träning, och jag är övertygad om att de är mer än redo att ta sig an denna turnering och troligtvis även gå hela vägen och vinna titeln.

  • Vi bör se en tydlig skillnad i klass här, och därför väljer jag att spela ett HCP-spel på Spirit, närmare bestämt att de vinner med 2-0 i kartor. Jag placerar spelet -1.5 kartor hos Pinnacle till oddset 1.72.

Mina andelar

Stryktipset! 🏆💰

1️⃣ Stryktipset Mini v2 - 43 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

Europatipset! 🏆💰

1️⃣ Europatipset Mini v2 - 43 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

Oddsjämförelse Spirit - Aurora