Stryktipset idag 11/11 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 11 november hos Svenska Spel

🔩 Kupongens spik

 • Arsenal

💥 Kupongens skräll

 • Norwich

1. Bournemouth - Newcastle 2

Bournemouth går fortsatt svagt med fyra förluster på lagets fem senaste matcher och jag har svårt att se den trenden vända här när Newcastle kommer på besök. Newcastle har förvisso ett intensivt spelschema i ryggen men med ett stundande landslagsuppehåll tror jag på en stark elva från gästerna. Kan tvåan hålla sig runt 55% tycker jag Newcastle är en vettig spik att inleda kupongen med.

2. Arsenal - Burnley 1

Med två raka förluster i ryggen studsade Arsenal tillbaka i veckan CL-möte mot Sevilla och jag tror man ska ha väldigt goda chanser på en ny seger här på hemmaplan mot ett Burnley som går fruktansvärt svagt. Favoritskapet på Arsenal är såklart rejält pressat men jag väljer ändå att spara mina garderingar och kliver här på den raka hemmasegern

3. Manchester United - Luton 1X

Uniteds kräftgång fortsätter med en förlust i veckans match borta mot Köpenhamn i Champions League. Här ska United ändå gå in som väldigt stora favoriter med sin hemmafördel mot ett Luton som går fortsatt svagt. Luton snodde dock en poäng hemma mot Liverpool senast och jag litar verkligen inte på detta United. Vill iallafall få in krysset och på 1X bör vi sitta trygga.

4. Crystal Palace - Everton X2

Skiljer endast fyra poäng mellan ligaelvan Palace och Everton på 16:onde plats. Tycker också att lagen ska värderas som ganska jämna och Palace ska gå in som favoriter hemma på Selhurst Park. Men jag tror ändå på en jämn match här och jag tycker Palace blivit lite för stora favoriter på kupongen. Lutar därför åt gästerna och väljer att kliva på X2 här.

5. Cardiff - Norwich X2

Här tycker jag vi har ett fint skrälldrag när ligasjuan Cardiff tar emot ett Norwich som går trögt och placerar sig på 17:onde plats i tabellen. Men tycker inte det skiljer särskilt mycket mellan dessa två lag och även om Cardiff ska vara favoriter så tycker jag ettan är för hårt streckad på kupongen. Tycker värdet ligger på Norwich och X2 blir mitt val.

6. Coventry - Stoke 1

Coventry går svagt med fyra raka förluster i ryggen och ställs nu mot ett Stoke som i sin tur har en fin form i ryggen. Men jag tycker inte man ska övervärdera formfaktorn och det är ändå Coventry som ska vara favoriter här på hemmaplan. Kan ettan hålla sig runt 40% tycker jag också Coventry är en vettig spik som jag väljer att utgå från men jag tar även med krysset på mitt större system.

7. Hull - Huddersfield 1X

Hull går starkt och ska här på hemmaplan gå in som tydliga favoriter mot bottenlaget Huddersfield som har fortsatt svårt att vinna matcher. Även om favoritskapet må vara ganska pressat så har jag en stark tro på Hull i denna match. Tar vi med krysset tror jag vi bör sitta trygga på 1X som blir mitt val.

8. Ipswich - Swansea 1

Ligatvåan Ipswich har endast förlorat en match efter 15 omgångar och jag tror inte att att ny förlust kommer här på hemmaplan mot mittenlaget Swansea. Även om favoritskapet är stort så tycker jag inte ettan är överstreckad till runt 60% och jag tycker man kan spara sina tecken här och kliva på den troliga hemmasegern.

9. Middlesbrough - Leicester X2

Middlesbrough har ryckt upp sig på sistone men här väntar en tuff match när de får besök av serieledarna Leicester som förvisso åkte på en förlust i förra omgången. Men Leicester är det klart bättre laget här och ska vara favoriter trots bortaplan. Tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på X2 som ska räcka långt här.

10. Queens Park Rangers - Bristol City 1X2

Nästjumbon QPR går fortsatt tungt med endast en poäng på lagets fem senaste matcher men jag tror ändå laget ska kunna störa mittenlaget Bristol på hemmaplan. Oddsen står sig helt jämna på förhand och jag tycker även strecken sitter som de ska här. Ser inget större spelvärde och vill därför kliva in med en helgardering.

11. Sheffield Wed - Millwall X2

Ligajumbon Sheffield Wed tog sin första seger för två veckor sedan men föll tillbaka på förlustspåret senast borta mot Bristol City. Nu får de besök av ett Millwall som i sin tur också går väldigt svagt även om Millwall ska värderas som det bättre laget här. Väljer också att utgå från X2 men på mitt större system tar jag med alla tecken här.

12. Southampton - West Bromwich 1

Toppmatch mellan två formstarka lag när ligafyran Southampton tar emot ligafemman West Brom där endast en poäng skiljer lagen åt efter 15 omgångar. Men i grunden håller jag Southampton som det bättre laget och med sin hemmafördel ska Soton gå in som ganska tydliga favoriter. Kan ettan hålla sig runt 50% tycker jag det är en vettig spik att utgå från, men jag tar även med krysset på mitt större system.

13. Watford - Rotherham 1

Watford får det inte riktigt att lossna även om laget nu har fem raka utan förlust men där tre av dessa slutat oavgjort. Här ska laget dock ha väldigt goda chanser till seger hemma mot ett Rotherham som ska värderas väldigt lågt denna säsong. Favoritskapet är pressat men jag tycker man kan kliva på den troliga hemmasegern vilket jag gör, tar dock även med krysset på mitt större system.

Stora raden - 2304kr

 1. Bournemouth - Newcastle 2
 2. Arsenal - Burnley 1
 3. Manchester United - Luton 1X
 4. Crystal Palace - Everton X2
 5. Cardiff - Norwich X2
 6. Coventry - Stoke 1X
 7. Hull - Huddersfield 1X
 8. Ipswich - Swansea 1
 9. Middlesbrough - Leicester X2
 10. Queens Park Rangers - Bristol City 1X2
 11. Sheffield Wed - Millwall 1X2
 12. Southampton - West Bromwich 1X
 13. Watford - Rotherham 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se