Stryktipset idag 11/3» Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 11 mars hos Svenska Spel

🔩 Kupongens spik

 • Man City

💥 Kupongens skräll

 • Hull

1. Crystal Palace - Manchester City 2

Palace har blandat och gett de senaste veckorna men laget har nu ändå fem raka utan seger och jag har väldigt svårt att se det vända här när de får besök av ett Man City som hittat in på vinnarspåret igen. Förväntar mig i princip spel mot ett mål här och även om favoritskapet är pressat tror jag det smartaste är att kliva på den raka tvåan, vilket jag gör.

2. Leicester - Chelsea 2

Leicester går tungt med tre raka förluster i ryggen och ställs nu mot ett Chelsea där Potter äntligen börjar få ordning på saker och ting då laget vann förra helgen och lyckas vända underläget till avancemang i veckans möte mot Dortmund. Tror det bara kommer bli bättre härifrån för detta Chelsea och kan tvåan hålla sig under 50% är det en vettig spik som jag kliver på.

3. Leeds - Brighton 2

Leeds kommer med fyra förluster på sina fem senaste och nedflyttningsstrecket kommer allt närmare. Nu väntar en jobbig uppgift mot ett Brighton som går fortsatt starkt och det är inget snack om att Brighton är klasser bättre än detta Leeds för dagen. Trots bortaplan ska Brighton vara tydliga favoriter och jag tycker även här att tvåan är en vettig spik.

4. Tottenham - Nottingham Forest 1 2

Man blir inte klok på detta Spurs som ibland ser ut att ha hittat rätt men de senaste veckorna har laget sett riktigt trötta ut och laget stod för en blek insats i veckan när man blev utslagna ur CL mot Milan. Här ska de såklart ha goda chanser att studsa tillbaka på hemmaplan mot Forest men jag litar inte fullt ut på detta Tottenham och kastar därför in tvåan också som skulle kunna rensa bort många system. 1 2 spelas.

5.  Everton - Brentford 1X2

Lurig match där jag tycker att tabellen ger en ganska rättvis bild då Brentford ska värderas som det bättre laget men med Evertons hemmafördel ska oddsen jämnas ut och denna match känns helt öppen på förhand. Tycker både odds och streck sitter ungefär som de ska och utan något större spelvärde vill jag måla på med en helgardering.

6. Birmingham - Rotherham 1X

Vi tar oss ner till Championship och en match mellan två lag som står sig jämna i tabellen där Birmingham endast har en poäng upp till Rotherham och det är tre tunga poäng på spel mellan två lag som kan rycka sig loss på riktigt från bottenstriden. Två jämna lag och Birmingham ska vara favoriter med sin hemmafördel. Inte fel att helgardera men jag nöjer mig med 1X här som jag tror räcker långt.

7. Coventry - Hull X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då hemmalaget Coventry blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Skiljer trots allt endast sju poäng mellan lagen som jag värderar som ganska jämna. Coventry ska vara favoriter med sin hemmafördel men de ska inte ha 60% chans till seger som de nu är streckade till. Fint värde på Hull och X2 blir mitt val.

8. Preston - Cardiff X2

Preston får det inte riktigt att lossna med endast en seger på sina fem senaste och laget börjar nu hamna i ett ingenmansland i tabellen. Här får de besök av ett tokmotiverat Cardiff som verkligen hittat formen och som absolut ska kunna störa detta Preston trots bortaplan. Tycker Preston blivit för stora favoriter på kupongen och jag ser spelvärde på X2 som blir mitt spel.

9. Queens Park Rangers - Watford 2

QPR är seriens formsvagaste lag med fem raka förluster i ryggen och bottenstriden börjar krypa allt närmare för klubben. Nu får de besök av ett Watford som förvisso inte heller övertygat på sistone men som ska vara favoriter här trots bortaplan. Till runt 40% tycker jag att tvåan är en okej spik som jag utgår från. Tar dock även med krysset på mitt större system.

10. Reading - Millwall 2

Reading går tungt med tre förluster på sina fyra senaste matcher och laget har väl inte jättemycket att spela för längre även om det är många matcher kvar. Gästerna Millwall har allt att spela för då laget endast har en poäng upp till playoff och Millwall ska också vara ganska tydliga favoriter här trots bortaplan. Tvåan till runt 40% är en bra spik som jag kliver på, tar dock även med krysset på mitt större system.

11. Sheffield Utd - Luton X2

Toppmöte får vi väl säga när ligatvåan Sheffield Utd får besök av ligafemman Luton där tio poäng skiljer lagen åt och Sheffield ska hållas något högre. Men jag tycker ändå att hemmalaget blivit lite väl stora favoriter på kupongen när ettan närmar sig 60%. Kan absolut se en jämn match framför mig och jag tycker att spelvärdet ligger på Luton här. X2 blir valet.

12. Swansea - Middlesbrough 1X

Swansea går trögt men jag tycker ändå att laget är bättre än vad tabellen visar och jag tror absolut man ska kunna störa topplaget Middlesbrough på hemmaplan. Inget snack om att gästerna ska vara favoriter trots bortaplan men jag tycker tvåan är något överstreckad och jag väljer att utgå från 1X. Tar dock med alla tecken på mitt större system.

13. West Bromwich - Huddersfield 1

Vi avslutar kupongen med en stabil spiketta när liganian West Brom som jagar en playoff-plats tar emot nästjumbon Huddersfield och här ska det vara en rejäl klasskillnad. Med sin hemmafördel ska West Brom vara stora favoriter och även om favoritskapet kan tyckas vara pressat tror jag ettan är en vettig spik som jag kliver på.

Stora raden - 2304kr

 1. Crystal Palace - Manchester City 2
 2. Leicester - Chelsea X2
 3. Leeds - Brighton 2
 4. Tottenham - Nottingham Forest 1 2
 5. Everton - Brentford 1X2
 6. Birmingham - Rotherham 1X
 7. Coventry - Hull X2
 8. Preston - Cardiff X2
 9. Queens Park Rangers - Watford X2
 10. Reading - Millwall X2 
 11. Sheffield Utd - Luton X2
 12. Swansea - Middlesbrough 1X2
 13. West Bromwich - Huddersfield 1

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se