Stryktipset idag 18/11 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 18 november hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Nederländerna

💥 Kupongens skräll

 • Turkiet

1. Nederländerna - Irland 1

Nederländerna behöver tre poäng här för att rycka sig loss från Grekland i kampen om andraplatsen i Grupp B och laget ska också ha väldigt goda chanser till seger med sin hemmafördel mot ett Irland som gått svagt i kvalet. Även om favoritskapet är rejält pressat tycker jag man kan spara sina tecken och kliva på den raka ettan som ska ligga väldigt nära till hands och ettan blir en spik på min kupong.

2. Israel - Rumänien 1X2

Avgörande match o Grupp I där Israel behöver vinna samtidigt som Rumänien säkrar avancemang till EM vid ett kryss. Pga kriget spelas matchen på neutral mark i Ungern och med det sagt går Rumänien in som knappa favoriter här. Men tror på en tight match och tycker värderingarna sitter som de ska. Ser inget större spelvärde och vill kliva in med en helgardering.

3. Schweiz - Kosovo 1

Gruppettan Schweiz är obesegrade efter åtta matcher i Grupp I och ska här ha väldigt goda chanser till seger på hemmaplan mot gruppfyran Kosovo. En rejäl klasskillnad mellan dessa två lag och med sin hemmafördel tror jag Schweiz löser tre bekväma poäng. Sparar mina tecken och kliver på den raka hemmasegern.

4. Tyskland - Turkiet 1 2

Träningslandskamp där Tyskland ställs mot Turkiet i Berlin och det är Tyskland som ska vara stora favoriter på förhand. Men litar inte på detta Tyskland som förvisso fått positiv effekt av tränarbytet. Träningslandskamper är alltid luriga och jag tycker värderingarna sitter som de ska här. Väljer att spela 1 2 här och hoppas på en skräll från Turkiet för utdelningens skull.

5. Blackpool - Shrewsbury 1

Vi tar oss till League One där ligaåttan Blackpool tar emot ett Shrewsbury som placerar sig på 16:onde plats och precis som tabellen indikerar ska Blackpool värderas som det bättre laget. Med sin hemmafördel ska Blackpool också gå in som tydliga favoriter och kan ettan hålla sig runt 60% tycker jag Blackpool är en vettig spik som jag kliver på.

6. Stevenage - Lincoln 1X

Ligafemman poäng liganian i League One där det skiljer sex poäng mellan lagen men då har Lincoln en match mindre spelad. Stevenage är dock det bättre laget och ska vara ganska tydliga favoriter med sin hemmafördel. Men värderingarna sitter som de ska och jag vill iallafall få in krysset här. 1X spelas vilket bör räcka långt.

7. Accrington Stanley - Wrexham X2

Ligaåttan mot ligatvåan där jag tycker tabellen ger en rättvis bild gällande lagens förmågor då Wrexham ska värderas som det bättre laget och ska också vara favoriter här trots bortaplan. Wrexham kommer med en väldigt fin form i ryggen med en lång svit som obesegrade och jag tror den sviten förlängs även idag. Tar med krysset och på X2 tror jag vi sitter bra här.

8. Barrow - Crawley Town X2

Vi behöver såklart hitta lite skrällar på kupongen och här tycker jag ligasexan Barrow blivit lite väl stora favoriter hemma mot ligaelvan Crawley. Det skiljer trots allt endast fyra poäng mellan lagen och trots bortaplan tror jag Crawley ska ha goda chanser till poäng. Köper inte att hemmalaget ska ha över 55% chans till seger och jag tycker spelvärdet ligger på gästerna. X2 blir mitt val.

9. Forest Green - Grimsby Town 1X

Bottenmöte i League Two när nästjumbon Forest Green tar emot ett Grimsby som placerar sig två placeringar och fyra poäng ovanför hemmalaget, dock med en match mer spelad. Det här är två lag som ska värderas som ganska jämna och med det sagt ska Forest Green gå in som favoriter med sin hemmafördel. Väljer också att utgå från 1X här men på mitt större system tar jag med alla tecken.

10. Gillingham - Salford X2

Mittenmöte i League Two mellan två lag som står sig jämna i tabellen och som också ska värderas som jämna. Gillingham ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men jag tycker ändå att hemmalaget blivit lite väl stora favoriter när ettan nu står över 50%. Tror på en tight match och tycker spelvärdet ligger på gästerna här. X2 blir mitt val.

11. Harrogate - Swindon 2

Även här har vi två lag som står sig jämna i tabellen där det endast skiljer en poäng mellan lagen till gästernas fördel. Men det är ändå en tydlig klasskillnad mellan dessa lag vilket oddsen indikerar där Swindon ges runt 50% chans till seger av spelbolagen trots bortaplan. Kan tvåan då hålla sig runt nuvarande 45% tycker jag att Swindon är en bra spik som jag kliver på.

12. Mansfield - Newport 1

Toppen mot botten i League Two får vi väl säga när ligatrean Mansfield tar emot 20:onde placerade Newport och det är en rejäl klasskillnad mellan dessa två lag. Lägger vi till hemmafördelen på det så ska Mansfield gå in som väldigt tydliga favoriter. Även om favoritskapet är pressat väljer jag att spara mina tecken och kliver på den väldigt troliga ettan.

13. Sutton - Tranmere 1

Bottenmöte där tre tunga poäng står på spel när ligajumbon Sutton tar emot ett Tranmere som endast har två poäng ner till hemmalaget. Det är också två lag som ska värderas som jämna och Sutton ska vara favoriter med sin hemmafördel. Värderingarna sitter ganska korrekt men jag lutar ändå åt hemmalaget här till en rimlig procent (45%). Utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

Stora raden - 2304kr

 1. Nederländerna - Irland 1
 2. Israel - Rumänien 1X2
 3. Schweiz - Kosovo 1
 4. Tyskland - Turkiet 1 2
 5. Blackpool - Shrewsbury 1X
 6. Stevenage - Lincoln 1X
 7. Accrington Stanley - Wrexham X2
 8. Barrow - Crawley Town X2
 9. Forest Green - Grimsby Town 1X2
 10. Gillingham - Salford X2
 11. Harrogate - Swindon X2
 12. Mansfield - Newport 1
 13. Sutton - Tranmere 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se