Stryktipset idag » Lördag 24 september » Analys, Tips & Förslag
Speltips Stryktipset » Lördag 24/9

Stryktipset idag 24/9 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 24 september hos Svenska Spel

🔩 Kupongens spik

 • Serbien

💥 Kupongens skräll

 • Albanien

1. Serbien - Sverige 1

Serbien laddar inför ett stundande VM och har dessutom chans att kvalificera sig till högsta division i Nations League. Här på hemmaplan mot ett Sverige som känns väldigt omotiverade inför denna samling tror jag starkt på ettan. Nu har dessutom Isak lämnat Sveriges redan ganska sargade trupp. Med självklara anledningar lär ettan inte bli överstreckad vilket gör att jag tycker Serbien är en riktigt fin spik.

2. Slovenien - Norge X2

Slovenien står utan seger efter fyra matcher i denna grupp och ska inte ha mycket att säga till om här om ett Norge som är klasser bättre. Nu slutade det förvisso 0-0 senast lagen möttes i Norge men en match säger inte särskilt mycket och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på X2 som ska räcka långt.

3. Spanien - Schweiz 1X

Spanien toppar sin grupp där laget står sig obesegrade efter fyra omgångar och ska ha goda chanser att förlänga sin förlustfria svit på hemmaplan mot gruppjumbon Schweiz som är ett stabilt lag men som inte ska ha mycket att säga till om här. Vi brukar dock ibland se ett Spanien som totaldominerar matcher utan att skapa riktigt farliga chanser vilket gör att jag gärna vill få med krysset här. 1X ska räcka.

4. Tjeckien - Portugal 2

När lagen möttes förra samlingen vann Portugal bekvämt med 2-0 och även om hemmafördelen nu går över till Tjeckien så tror jag på en bekväm Portugalseger. Spelare för spelare är det en enorm klasskillnad mellan dessa lag och om tvåan kan hålla sig runt nuvarande 50% tycker jag det är en vettig spik som jag kliver på.

5. Skottland - Irland 1X

Tycker Skottland gjorde en riktigt fin insats i onsdags när laget slog Ukraina med 3-0 och spelmässigt såg det lika bra ut som resultatet visar. Med den insatsen i ryggen tror jag Skottland ska ha goda chanser här mot ett Irland som jag värderar som ett snäppet sämre lag. Nu vann förvisso Irland med 3-0 mot Skottland senast men här tror jag på skottarna och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på 1X.

6. Israel - Albanien X2

Här tycker jag vi har kupongens bästa skrälldrag då Israel blivit lite väl stora favoriter hemma mot ett Albanien som jag tycker ska värderas som minst lika bra. Nu ska Israel ändå vara favoriter med sin hemmafördel  men jag håller inte med om att Israel ska ha över 50% chans till seger. Tycker vi får ett fint spelvärde på Albanien och X2 blir mitt val.

7. Nordirland - Kosovo 1X

En lurig match mellan två lag som jag tycker ska värderas som ganska jämna och då ska Nordirland gå in som favoriter med sin hemmafördel. Senast lagen möttes vann Kosovo på hemmaplan med 3-2 och precis som då tror jag på en ganska jämn match här. Väljer att utgå från 1X som jag tror räcker långt men då jag inte ser något större spelvärde vill jag få med alla tecken på mitt större system.

8. Cypern - Grekland 2

Cypern står utan seger efter fyra matcher och här väntar ett tufft möte mot ett Grekland som gått rent detta gruppspel utan ett enda insläppt mål. Verkligen blivit imponerad av Grekland de senaste åren och trots bortaplan ska de gå in som tydliga favoriter här. Kan tvåan hålla sig runt 60% tycker jag det är en vettig spik att utgå från, tar dock även med krysset på mitt större system.

9. Oddevold - Åtvidaberg 1

Vi lämnar Nations League och tar oss till Söderettan där det är toppen mot botten när Oddevold tar emot Åtvidaberg och efter 23 omgångar ger tabellen en rättvis bild där Oddevold ska värderas som ett klart mycket bättre lag än Åtvid. Med sin hemmafördel ska Oddevold gå in som stora favoriter och även om de låga procenten på X2 kan locka så tror jag det smartaste är att spika ettan här.

10. Olympic - Trollhättan 1X2

Skiljer endast en placering och tre poäng mellan dessa lag efter 23 omgångar och precis som tabellen visar tycker jag att det här är två lag som ska värderas som jämna. Olympic ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men jag tycker att både odds och streck sitter som de ska och utan något större spelvärde vill jag få med alla tecken. Helgardering.

11. Oskarshamn - Ängelholm 1

Här tycker jag vi har en riktigt fin spik då svenska folket underskattar hemmalaget Oskarshamn något. För det första är tabellen något missvisande då Oskarshamn i grunden är bättre än Ängelholm trots att tabellen visar det motsatta. Nu har också Oskarshamn betydligt mer att spela för och därför tycker jag att ettan till runt 50% är en fin spik som jag kliver på.

12. Sandviken - Haninge 1

Sandviken har tappat lite under hösten men ska fortfarande ha goda chanser att lösa en kvalplats till Superettan men då krävs nog en seger här hemma mot bottenlaget Haninge. Precis som tabellen visar ska det vara en tydlig klasskillnad mellan dessa två lag och med sin hemmafördel ska Sandviken vara stora favoriter. Jag väljer att utgå från den troliga ettan men kastar ändå in krysset på mitt större system.

13. Forward - Täby FK X2

Bottenmöte och tre tunga poäng står på spel mellan dessa två lag som båda placerar sig på nedflyttning men som absolut har chans att lösa ett nytt kontrakt. Även om det bara skiljer två poäng mellan lagen tycker jag att Täby i grunden är ett bättre lag och trots bortaplan tror jag på stockholmarna. Nu är Täby streckade som underdogs och då gillar jag X2 som blir mitt val.

Stora raden - 2304kr

 1. Serbien - Sverige 1
 2. Slovenien - Norge X2
 3. Spanien - Schweiz 1X
 4. Tjeckien - Portugal X2
 5. Skottland - Irland 1X
 6. Israel - Albanien X2
 7. Nordirland - Kosovo 1X2
 8. Cypern - Grekland X2
 9. Oddevold - Åtvidaberg 1
 10. Olympic - Trollhättan 1X2
 11. Oskarshamn - Ängelholm 1
 12. Sandviken - Haninge 1X
 13. Forward - Täby FK X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
28 sep.
19:00
Dagens Trippel 28/9
Ishockey
Spel: Trippel
 
28 sep.
19:00
Östersund–AIK
HockeyAllsvenskan
Spel: AIK fulltid
 
28 sep.
19:00
Östersunds IK - AIK
HockeyAllsvenskan
Spel: AIK vinner
 
28 sep.
19:00
Björklöven - Vita Hästen
HockeyAllsvenskan
Spel: Björklöven -1.5
 
29 sep.
18:30
Ringerike - Frisk Asker
Ishockey
Spel: Frisk Asker vinner
 
29 sep.
19:00
Oskarshamn - Frölunda
SHL
Spel: Över 5,5 mål
 
29 sep.
19:00
Rögle–Malmö
SHL
Spel: Rögle fulltid
 
3 okt.
20:30
Brendan Dolan - Stephen Bunting
Dart
Spel: Stephen Bunting kastar över 2.5 180s
 
3 okt.
22:30
Peter Wright - Kim Huybrechts
Dart
Spel: Peter Wright vinner och kastar flest 180s
 
3 okt.
23:00
Michael van Gerwen - Gary Anderson
Dart
Spel: Michael van Gerwen kastar flest 180s (pengarna tillbaka vid oavgjort)
 
6 okt.
18:45
Malmo FF - Union Berlin
Europa League
Spel: Union Berlin vinner
 
7 okt.
19:00
Detroit Red Wings
NHL
Spel: Red Wings Över 84,5 poäng
 
13 apr.
01:00
Vinnare av Pacific Division
NHL
Spel: Edmonton Oilers
 
6 maj
16:00
The Championship - Långtidsspel
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
19 maj
20:00
Girona att åka ur La Liga 2022/2023
La Liga
Spel: Girona att åka ur
 
20 maj
20:00
Serie A - Långtidsspel
Serie A
Spel: Lecce ramlar ur Serie A
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade - Långtidsspel
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Fullträff - Nytt poolspel med MINST 50 miljoner i vinstpotten!

Premier League 27 september 2022

Nu på lördag lanserar Svenska Spel sin nya poolspelssatsning "Fullträff". Här handlar det om att tippa rätt antal mål i matcherna. Den 1:a oktober blir startskottet där vi ... Läs mer

100% upp till 5000 kronor » Läs om Hajpers nya Ultrabet!

26 september 2022

Ny stor bonus från Hajper ger spelaren två val. Atningen 100% upp till 5000 kronor eller hela 500 kronor i ett Ultrabet från idag måndag. Läs allt om deras ultrabet som ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 23 september 2022

Välinitierade Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor FC - fortsätter att leverera speltips från Division 2 Norrland. Ta del av Eriks tankar om veckans matcher här. Läs mer

Odds HockeyAllsvenskan - vilket lag tar SHL-platsen och vem vinner skytteligan?

HockeyAllsvenskan 20 september 2022

Säsongens upplaga av HockeyAllsvenskan inleds den här veckan och vi har en högintressant SHL-jakt framför oss. Bettingstugan har granskat oddsen för vilket lag som går hela vägen ... Läs mer

Gästtippare: Veckans bästa spel i Division 2!

Fotboll 15 september 2022

Erik Johansson levererar veckans tankar kring spel i Division 2. Erik är verksam i Friska Viljor FC som huserar i Division 2 Norrland och som Bettingstugan sponsrar under 2022. ... Läs mer