Speltips Tingsryd – Björklöven

Bild från Bildbyrån

Revanschsugna efter senast

Onsdag = HockeyAllsvenskan. Ikväll tar vi sikte på mötet mellan Tingsryd och Björklöven, där vi tror på ett revanschsuget bortagäng.

Efter fyra raka segrar och en övertygande offensiv så föll Björklöven snöpligt mot Almtuna hemma i Umeå. Almtuna gjorde det bra och spelade utefter sina förutsättningar, samtidigt som Löven inte riktigt hade dagen.

På onsdagen beger man sig söderut för att möta Tingsryd. Ett lag som tidigt visat att de kommer att få kämpa i botten stora delar av säsongen. Efter fyra omgångar har man tagit sex poäng, däribland en imponerande 4–3 seger mot AIK efter förlängning senast.

Men mot Lövens breda offensiva repetuar, med spelare som Nick Schilkey, Myles Powell, Scott Pooley, Liam Dower Nilsson och Nicolai Meyer för att nämna några blir det för tufft. Inte nog med att Björklöven lär vara extremt revanschsugna efter förlusten mot Almtuna senast, man har också ett betydligt starkare lag över alla lagdelar.

Således tycker jag att Björklöven -1 asian är intressant. Det vill säga, vinst vid tvåmålsseger för Löven och pengarna tillbaka om Björklöven vinner med ett mål under ordinarie tid. Björklöven har de facto löst spelet i de senaste fyra av fem mötena lagen emellan och i år har Björklöven ett än bättre lag, samtidigt som Tingsryd tappat en del fina spelare.

Oddset hittar vi hos Unibet som erbjuder oss hela 1.81 på spelet. Ett riktigt smarrigt odds i mina ögon. Hela 8 units investeras och som alltid säger jag lycka till vid rygg.