Speltips: Utrecht - Vitesse 24/5 "Hörnspel från rond ett i EL-kamp"
Speltips Utrecht - Vitesse

Hörnspel från rond ett i EL-kamp

På Stadion Galgenwaard gästas Utrecht av Vitesse i den första av två matcher i kampen om en Europa League-plats. Resultatet i rond ett är extremt viktigt och då tror jag att det händer grejer under matchens andra halva.

Både Utrecht och Vitesse har tagit sig till denna finalmatch genom att ha slagit ut Heracles respektive Groningen. För hemmalaget för kvällen var det inget snack om saken, 2-0 borta och 3-0 hemma gav totalt 5-0 i matchserien mot Heracles.

För Vitesse var det något mer dramatiskt. De öppnade med 2-1-förlust i Groningen, men följde upp det med 3-1 i hemmamötet och nu är det final som väntar där alltså en Europa League-plats står på spel.

De här lagen möttes på samma sätt i fjol. Då stod gästerna för kvällen för den bättre prestationen genom att lösa avancemanget till Europa League efter 3-2-seger borta och 2-1-seger hemma.

Nu är det dags igen och den här gången är det Utrecht som jagar revansch. Känslan är att det lär bli spännande och jag har en teori som säger att det lär hända grejer under den andra halvan av fredagskvällens match då det handlar om att skapa goda förutsättningar inför returen.

Med hända grejer menar jag att något av lagen bör jaga kvittering, eller seger. Det gör att jag tror på över 5,5 hörnor under sista 45 på Stadion Galgenwaard och detta klickas som fredagskvällens lir till fina 1.83.

Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.

Gilla rek om du håller med Soffcoachen

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 sep.
19:00
Björklöven - Modo
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 5 mål (asian)
 
23 sep.
19:00
BIK Karlskoga - Kristianstad
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 4.5 mål
 
23 sep.
23:30
Monagas - Estudiantes de Merida
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 sep.
20:45
Luton vs Leicester
Ligacupen
Spel: Leicester + Över 2 mål
 
24 sep.
20:45
Portsmouth vs Southampton
Ligacupen
Spel: Southampton
 
26 sep.
19:30
Adler Mannheim - Eisbären Berlin
Ishockey
Spel: Adler Mannheim -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer