Speltips V75

Bild från Bildbyrån

Skotvånget är bara till fördel!

Hallå i stugan!

Vi ska till Solvalla denna lördag för att syna ett spelvärt platsspel inom travet!

Let´s Go!

11 Kinky Boots är på gång på allvar för dagen och formkurvan pekar spikrakt uppåt för Troels Andersens kuse. När hästen väl fungerar är det inte lätt att plocka in metrar från tillägg och sköter han sig bara så ska det vara toppchans för oss att sätta dit detta platsspel.

Ser vi på insatserna vid dubbla V75-segrar nu på slutet så har det varit enorma framsteg rent formmässigt och hästen blir bara bättre och bättre enligt rapporter från stallet.

Man har gått ett ganska tufft jobb under veckan och där har Kinky Boots varit super fin, så räkna med en enorm prestation.

Fyra segrar och en andraplats har det blivit under sina fem senaste starter och nu närmast kommer man med två raka segrar på V75 och det på ett imponerande vis.

Kinky Boots har inga bekymmer alls när det gäller barfotaförbudet, snarare tvärtom och jag ser inga orosmoln alls på förhand att det ska visa något annat i denna start.

20 meter före främsta konkurrenterna!

Med det främsta konkurrenterna 20 meter bakom sig från start så bör dom vara ruskigt bra om dom ska lyckas komma före Kinky Boots i mål är min magkänsla.

Loppet består av femton ekipage i detta Stayerlopp över 3140m voltstart och det är inga duvungar man möter direkt. Längst bak i leder med 80m tillägg, hittar vi bland annat 15 Ferrari Sisu. och för att nämna några mer sv Kinky Boots motståndare så väljer jag främst Reven Dejavu och High On Pepper.

Jag tror som sagt att Troels och hästen är rejält taggade och redo för en toppprestation och då kan det räcka hela vägen.

Jag nöjer mig ändå med ett platsspel denna gång såhär på förhand, men är värmningen samt rapporterna fortfarande positiva så kan det även bli ett litet vinnarspel .

Faktorer som pekar för mitt spel:

Formkurvan pekar spikrakt uppåt på Kinky Boots

⚽ Gynnsamt startspår

⚽ Skotvånget gör ingen skillnad på hästen utan jag ser bara fördelar kontra motståndet!

Spelet

📌 Jag spelar att Kinky Boots slutar topp 3 i loppet till 2,15x insatsen hos Bet365

Stort lycka till!

/ Andreas