Speltips Växjö Lakers – Modo Hockey

Bild från Bildbyrån

Poängspecial plockas ut i Småland

Nykomlingarna Modo fortsätter att övertyga och hemma mot Örebro kom sjätte segern för säsongen. Ett mycket starkt facit med tanke på att Modo tippades att åka ur av i stort sett alla. Är det Ö-vikslaget som överpresterar på ruset nu i början eller kommer det hålla i sig?

Jag brukar vara försiktig med att döma för tidigt, men jag tycker mig se en oerhörd struktur i Mattias Karlin och sportchefen Henrik Gradin byggt upp i klubben. Så, nej jag tror inte bara det är tillfälligt.

På torsdagen beger man sig ner till de småländska skogarna för att ställas mot Växjö. Ett Växjö som haft hårt matchande på slutet och som nu spelat fem matcher på en vecka CHL inräknat. Det lär således inte vara det allra piggaste gänget som kommer ut mot Modo på torsdagskvällen.

Men då 1X2-oddsen står hyfsat rätt så siktar jag i stället in mig på en spelarspecial. Att Riley Woods, Modos succékanadick gör minst en poäng i matchen får vi till hela 1.80 hos Bethard. Riley Woods börjar likna sig själv efter knäskadan han ådrog sig förra säsongen och har noterats för åtta poäng på de inledande tio matcherna.

Han spelar i andrakedjan ihop med Mikkel Aagaard och Josh Dickinson och lirar därtill på kant i PP1. Inget supervärde i sig, men några punkter hittar vi absolut. Fyra units investeras.