Speltips Wawrinka - Cachin

Bild från Bildbyrån

Stan the man!

Jag riktar nu fokus mot kvällsmatchen i ATP Buenos Aires mellan Stan Wawrinka och Pedro Cachin, med start planerad runt klockan 23:00. Här plockar jag fram en vinnare från omgång 1.

Båda spelarna har ännu inte säkrat någon seger under 2024. Vem tar det största klivet och inkasserar sin första seger? Jag tror på Stan the man.

Stan Wawrinka befinner sig långt ifrån den spelare han en gång var, men han bibehåller fortfarande sin position på ATP-nivån och visar då och då upp imponerande prestationer, vilket vi fick bevittna förra säsongen då han dessutom utmanade om ATP-titlar. Under inledningen av året har han ännu inte lyckats vinna någon match, främst på grund av att han endast spelat en turnering, nämligen Australian Open. Där stod han emot i en utdragen match i den första omgången mot Mannarino, som han förlorade med 3-2.

Wawrinka gör nu sin andra framträdande denna säsong i Buenos Aires, och det sker på ett underlag där han trivs mycket väl på. Motståndet står Pedro Cachin för, en spelare som inte heller har vunnit någon match denna säsong, som sagt, men skillnaden ligger i att han har deltagit i fyra turneringar och förlorat samtliga matcher.

Svag form under en längre period

För Cachin är situationen ännu mer bekymmersam, då han inte har vunnit en enda ATP-match på fyra månader. Visst, några kvalmatcher här och där har det blivit, men de räknas inte officiellt i statistiken. Senast han gick segrande ur en match var i augusti förra året, och den bekymmersamma formsvackan verkar ha fortsatt även under årets inledning. Jag såg honom spela i Cordoba förra veckan, och hans prestation var allt annat än övertygande. Visserligen kunde han vid vissa tillfällen visa upp bra tennis, och han är trots allt specialist på grus, men helhetsintrycket var långt ifrån imponerande.

Speltips & odds

Wawrinka har mitt förtroende här. Det kanske inte blir den mest elegant genomförda tennisen som vi kommer att bevittna mellan dessa herrar. Båda befinner sig trots allt inte i sin bästa form för närvarande. Dock tror jag att Wawrinka står som segrare när allt är sagt och gjort. Även om han inte når samma nivå som för några år sedan och närmar sig 40-årsåldern, är han tillräckligt stark för att besegra Cachin och dessutom högre rankad än den argentinske motståndaren.

Mina andelar

Europatipset! 🏆💰

1️⃣ Europatipset - 96 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

2️⃣ Europatipset Mini v2 - 43 kr / andel 🔗 Se mina andelar här

ODDSJÄMFÖRELSE Wawrinka - Cachin