Damvm 2023

Dam-VM 2023

Fotbolls-VM för damer 2023 spelas i Australien och Nya Zeeland och pågår från den 20:e juli till den 20:e Augusti. Sverige är ett av de 32 lag som kvalificerat sig till världsmästerskapet, detta efter att ha vunnit sin kvalgrupp. Ladda inför Dam-VM 2023 på bästa sätt och ta del av Bettingstugans information och analyser!

Kampanjer för Dam-VM 2023

Förhöjt odds på VM-finalen!

Dam-VM 2019 7 juli 2019

Idag, klockan 17:00, spelas DamVM-finalen i fotboll mellan USA - Nederländerna. 888sport erbjuder i samband med matchen ett förhöjt odds till alla nya kunder. Skapa konto och ... Läs mer

Bettingstugans VM-TIPS för Damer 2023

Var med i vårt bettingcommunity och känn vår passion när det gäller fotboll och framförallt VM. 2023 års fotbolls-VM i Australien och NyaZeeland sparkas snart igång och Bettingstugan kommer följa varenda steg i turneringen. Vi kommer andas världsmästarluft i en månad och njuta av varje sekund.

Våra bettingexperter och tipsters kommer ge dig djupa analyser och spel som grundar sig i statistik och dagsform i den största turneringen när det gäller damfotboll.

Vår ambition – höja sommarens betting!

Från avsparken som är 20:e juli tills finalen är spelade en månad senare kommer vi försöka leverera träffsäkra spel som är tänkt att förhöja stämningen och spänningen kring matcherna i sommar men förstås även sätta guldkant på din ekonomi. Det är vår ambition och vårt mål med våra tips!

Dam VM 2023 Speltips

På Bettingstugan kommer du kunna ta del av speltips till Sveriges matcher i Dam-VM 2023

Vi kommer hålla er välinformerade och beväpnade med den bästa och senaste informationen kring och status runt de olika lagen. Våra spel grundar sig alltid på statistik, analyser och år av erfarenhet.

Odds på Dam-VM 2023 - Vinnare & favoriter

Oddssättarna har redan släppt oddset på vinnaren av VM och det kommer inte som någon överraskning att det är USA som är favoriter till att lyfta bucklan i augusti. USA är det mest framgångsrika fotbollslaget på damsidan. Fyra gånger har de vunnit VM vilket är mest av alla länder och självklart satsar de på nummer fem i sommar.

Sverige rankas långt ner

Årets upplaga av Sverige rankas långt ner av bettingbolagen. Vi hittar Sverige som nia och en peng på Svenskt VM-guld ger i skrivandets stund 17 gånger pengarna. Vi har länder som Tyskland, Frankrike och Australien före oss. Och förstås topptrion med USA, England och Spanien.

Odds för vinnare av Dam-VM 2023 (hämtat 2023-06-29)

Odds vinna guld i Fotbolls-VM 2023

Dam-VM 2023 - Vinnarodds för varje grupp

Alla 32 VM-lag har blivit indelade grupper om fyra. En del spelbolag har släppt oddsen för vinnarna i respektive grupp.

Det är ingen hemlighet att Betfair ligger i framkant vad gäller oddsen för respektive grupp, besök gärna Betfairs recensionsguide.

Gruppvinnare Dam-VM 2023 - Odds

Spela på Dam-VM 2023

Intresset för Fotbolls-VM för damer går inte att jämföra med när det kommer till VM i fotboll för herrar, men det är fortfarande ett väldigt stort intresse och är du ute efter att betta på Dam-VM 2023 så kommer du ha ett brett utbud. Det kommer som sagt inte vara lika stort som på Fotbolls-VM för herrar då du kan betta på nästintill vad som helst, men räkna ändå med att du har samma marknad och val som när du spelar på dom europeisk storligorna.

Att betta i samband med Dam-VM har dom senare åren varit mycket populärt då man inte bara ökar spänningen till matcherna utan även har en god chans att slå spelbolagen. Dom olika bettingsidorna har nämligen inte lika bra koll på damfotboll som herrfotboll, något du kan utnyttja om du har bra koll på Dam-VM 2023.

Bettingstugan levererar speltips till Dam-VM 2023

Hängivna, pålitliga, pricksäkra – och gratis

Så varför ska ni följa oss på Bettingstugan? Det ska ni göra för att vi är hängivna att ge er pålitliga och pricksäkra spel som i slutändan ska ge en bra upplevelse. Vi gör det dessutom gratis året runt. Vi gör det inte bara när solen skiner och allt är på topp. Utan även de regniga dagarna när livet känns uselt. Vare sig det är Premier League, Dam-VM eller en match i rumänska andradivisionen. Överallt där det finns spelvärde – där finns vi.

Det är väldigt enkelt att följa våra experter. På vår hemsida så dyker det upp en röd markör som visar förlust, en guld för pengarna tillbaka och förstås, det vi jagar, en grön markör som indikerar vinst!

För oss handlar allt om värde, inte bara matchen i sig

Orsaken till att vi klarar att leverera vinnande tips i längden är för att vi har tipsters som vi handplockat för att de är bäst på det de gör. Det är passionerade människor som älskar sport och älskar betting. Det är därför vi satsar på allt av värde, oavsett vad det är för match.

Om du inte har erfarenhet av Dam-VM så är det inget problem, du kan lita på oss!

Årets fotbolls-VM i Australien/Nya Zeeland kommer bli det största någonsin. Se till att följa eventet här på Bettingsidan och håll dig uppdaterad genom våra kampanjer, odds och spel. Vare sig du är en passionerad damfotbollsföljare eller ny inom sporten så kommer vi hjälpa dig, du kan lita på oss!