• Hem
  • Folkets röst: Ex-proffset Enrico om Brasiliens chanser

Folkets röst: Ex-proffset Enrico om Brasiliens chanser

3 juni 2018

Brasilien är en av dom allra främsta favoriterna till att vinna VM-guld i sommar. Det kryllar av världsstjärnor i laget och ambitionen med sommarens mästerskap är självklar, Brasilien ska vinna sitt sjätte VM-guld. Bettingstugan har passat på att intervjua det före detta fotbollsproffset Enrico för att höra vad han har att säga om Brasiliens chanser!

Brasiliens röst: Enrico Cardoso Nazaré

  • Namn: Enrico Cardoso Nazaré
  • Ålder: 34
  • Bor: I Stockholm
  • Yrke: Fotbollsmanager & före detta fotbollsproffs
enrico

Enrico värvades till Djurgården 2006 och spenderade två säsonger i klubben innan han värvades av Vasco de Gama.

Hur går tankarna i landet inför mästerskapet? 

Hela Brasilien andas fotboll och vi brasilianare har alltid höga förväntningar på sitt lag. En andraplats är aldrig tillräckligt, oavsett om det är landslaget eller klubblaget. Efter en storförlust hemma mot Tyskland i VM 2014, har vi repat oss! Vi har ett ungt och väldigt lovande lag som har förmågan att vinna över vilka som helst. Jag tycker vi har goda chanser till att vinna guld igen efter 16 år.

Efter en storförlust hemma mot Tyskland i VM 2014, har vi repat oss!
Bb140708 Bb797

I hemma-VM 2014 fick Brasilien lämna turneringen i tårar.

Hur går premiärmatchen?

Vi spelar vår första match mot Schweiz, ett lag som har spelat mycket bra i VM-kvalet. Men i Brasilien tycker vi fortfarande att Schweiz är ett lag som inte har någon stor fotbollshistoria och inte heller några riktiga stjärnor i laget och jag förväntar mig en vinst, 2 eller 3-0.

Brasilien - Schweiz

Vart ser du matchen?

Jag kommer vara i Sverige under VM. Jag hoppas på bra väder, så planen är att se matcherna på två barer som jag gillar i Stockholm, Trädgården (skanstull) och under stjärnorna (city). De båda har stora utomhusskärmar och där är det trevligt att kolla på fotboll samtidigt som man tar något kallt att dricka.

Brasilien Supporter

Enrico planerar inte att vara på plats under VM.

Går ni vidare från gruppen?

Självklart! Brasilien är det starkaste laget i gruppen. Vi tar förstaplatsen i gruppen, i värsta fall får vi nöja oss med en andraplats.

Vem är er viktigaste spelare i VM?

Neymar. För mig är han topp 5 spelare i världen. Han kommer spela VM efter en operation och kommer inte ha spelat fotboll på 2 månader vilket lär innebära att han inte kommer vara i sin bästa form. Men Neymar är en världsstjärna och kommer fortfarande tillföra extremt mycket till laget.

Neymar Brasilien

Neymar har inte haft dom bästa förutsättningarna inför VM men pressen på Brasiliens lagkapten är gigantisk!

Har ni någon ung spelare som man ska hålla ett extra öga på?

Det är väldigt svårt att ta med en ung, okänd spelare i Brasiliens landslag till ett VM. De flesta spelare är oftast redan välkända och spelar redan i de största ligorna.  Om jag ska välja någon, måste jag välja Coutinho. Jag spelade tillsammans med honom i Vasco de Gama. Nuförtiden är han världskänd efter att ha spelat i både Liverpool och Barcelona. Han var, tillsammans med Neymar, de bästa spelarna i Brasiliens ungdomslandslag. Men nu får han tid i A-landslaget och gör det mycket bra.

Jag spelade tillsammans med honom i Vasco de Gama.
Coutinho

Majoriteten av spelare i Brasiliens landslag är redan världskända. Enrico tycker dock det är värt att nämna sin gamla lagkamrat Coutinho som en spelare att hålla ett extra öga på i sommar!

Vem blir landets främsta målskytt? 

Bästa målgörare kommer vara Neymar. Han kommer göra mål varje match i VM!

Vilka vinner Fotbolls-VM 2018?

Brasilien vinner tillslut sin 6:e VM-titel i år!

Odds på att Neymar vinner skytteligan

Odds på att Brasilien vinner Fotbolls-VM 2018

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Bettingstugans Veckosummering

SHL 22 oktober 2018

Bettingstugans Tipsters stod återigen för en mycket fin vecka och förhoppningsvis var det många av er som ryggade deras spel. Redaktionen har därför haft angenäma problem med att ... Läs mer

Real Madrid vinner till 6x pengarna!

Dom regerande CL-mästarna Real Madrid tar på tisdag emot Viktoria Plzen, en match som på förhand förväntas bli ensidig. Den spanska storklubben står just nu i låga 1.06, men som ny ... Läs mer

Oddsboost på Liverpool mot Röda Stjärnan

Fjolårets CL-finalister Liverpool tar på onsdag kväll emot Röda Stjärnan i den tredje omgången av Champions League. I samband med matchen bjuder Betfair alla nya kunder på en grym ... Läs mer

Superodds på Malmö FF mot Sarpsborg

Förhöjda odds Europa League 22 oktober 2018

Malmös vinst mot Besiktas i den andra omgången av Europa League var inte bara imponerande utan även oerhört viktig. Grupp I är nu vidöppen och Malmö FF bör nu vara oerhört taggade ... Läs mer

Inför Manchester United - Juventus

Champions League 22 oktober 2018

Champions League är tillbaka och vi bjuds på en riktig toppmatch på tisdag kväll. Manchester United tar emot Juventus och båda storstjärnorna Ronaldo samt Pogba ställs mot sin ... Läs mer