Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.13)

Övrigt 1 april 2024

Vi kliver in i en ny månad, men inte bara det - det är även måndag vilket innebär hög tid för veckosummering! Vi lyfter i vanlig ordning fram tre speltips från föregående vecka och dessa placeras under rubrikerna "Veckans bank", "Veckans bad beat" och sist men inte minst, "Veckans flax" och här är det Premier League kombinerat med slutspelsmatcher från SHL & Liiga som hamnar under lupp.

Rekommenderade spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 500SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 1000 SEK

Så här summerar vi vecka 13 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Stefan Riderwall

Stefan Riderwall

Under helgen vecka 13 gjorde klubblagsfotbollen comeback igen och det efter ett landslagsuppehåll. En efterlängtad helg för många, inte minst våra tipsters som hittade många fina speltips!

Ett av dem som vi vill lyfta fram som "veckans bank" är från ack så populära Premier League och detta från St. James' Park där Newcastle United tog emot West Ham United och här hade Stefan Ridderwall satt ihop ett spelbygge som byggde på mål, mål och åter mål.

Speltipset var att vi skulle få se minimum tre mål i matchen och det kombinerat med att båda lagen skulle göra mål i matchen. I och med att matchresultatet blev 4-3 så fick vi se hela sju mål, det vill säga mer än dubbelt emot vad som var kravet enligt spelet och båda lagen gjorde ju mål gånger flera, så svårt att inte utse detta vassa speltips till veckans bank den här veckan!

Match:
Newcastle - West Ham
Speltips: Båda lagen gör mål + över 2,5 mål
Resultat:
4-3
Odds:
1.64
Spelbolag:
Expekt (hämta bonus här!)

Publikbild fran St James Park Newcastle United

Publiken på St. James' Park fick valuta för pengarna där Newcastle hämtade upp 1-3 till 4-3-seger.

😱 Veckans Bad Beat
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Veckans "bad beat" hittar vi i pågående SM-slutspel där Leksand och Frölunda skulle göra upp i första matchen i Dalarna. Det var efter två raka matcher i Göteborg och inför den matchen hade vi 1-1 i matcher då lagen vunnit varsin match i Scandinavium.

Det innebar att Leksand åkte hem med bra utgångsläge och de var också det spelförande laget i sin första hemmamatch där vår tipster Mattias Åkesson rekade Leksands IF som matchvinnare till fina 2.20 gånger pengarna, men det ville sig inte den gången.

Hemmalaget tog dock skottastatiken med klara 24-10 och lägg därtill 23-8 i skott utanför så förstår ni att det var klar fördel Leksand i målchanser, men det var göteborgarna som gjorde målen i matchen så det här speltipset fick dessvärre rättas rött.

Match: Leksands IF - Frölunda HC
Speltips:
Leksands IF att vinna matchen (ord. speltid)
Resultat:
1-2
Odds:
2.20
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Leksands IF SM slutspel vs Frolunda HC

Leksand var spelförande i första hemmamatchen mot Frölunda, men fick inte tillräckligt med puckar i nätet...

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

"Veckans flax" hämtas för andra veckan i rad från slutspelet i Finland där Liiga också befinner sig i slutspelstider. Matchen i fokus spelades i måndags förra veckan och det mellan Ilves - KaIPa i Tampere Deck Arena och här satt "JV" på ett spelbygge som inte krävde särskilt mycket.

Över 2,5 mål i matchen och det kombinerat med att poängstarke Eemeli Suomi i hemmalaget skulle lösa en pinne i matchen var vad speltipset byggde på och då matchen under ordinarie speltid slutade 2-2 var målen i hamn och det efter periodsiffrorna 1-0, 0-1 & 1-1.

Då var det bara det där med poängen från Eemeli Suomi - och den kom också, men först i tillhörande förlängning där han avgjorde matchen med 3-2-målet efter tre minuter och 21 sekunder, så speltipset hittade lite turligt hem den här gången också från finska Liiga.

Match: Ilves - KaIPa
Speltips: Över 2,5 mål + Eemeli Suomi över 0,5 poäng
Resultat:
4-1
Odds:
1.60
Spelbolag:
LeoVegas (hämta bonus här!)

Ilves fans

Hemmapubliken i Tampere Deck Arena fick slutligen se sitt lag segra, men det var på håret!

Sportbonus:

150 SEK utan insättning!

Omsättningskrav: 1x bonussumma Lägsta odds: 1,70 Bonuskod: