Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.17)

Övrigt 29 april 2024

Då var det dags för en ny veckosummering och här ska tre speltips från föregående vecka lyftas fram. Rubrikerna de ska matchas in under är "veckans bank", "veckans flax" och däremellan hittar vi även "veckans bad beat". Innan vi kastar oss över listan så ska vi presentera de fem hetaste spelbolagen just nu - trevlig läsning!

Topp 5 spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

Så här summerar vi vecka 17 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Jonas Harrysson

Jonas Harrysson

IFK Värnamo ställdes mot Halmstads BK (i Varberg) under söndagen och här valde Jonas Harrysson att dra till med ett spel från hörnmarknaden till finfina 1.95 gånger insatsen.

Speltipset löd att "hemmalaget", det vill säga IFK Värnamo, skulle leverera fler hörnor än Halmstads BK och det med handikappet -1 vilket innebar att de startade hörnmatchen i underläge.

Utfallet? Värnamo vann hörmatchen med 6-2 (5-2 med handikappet), men förlorade matchen med 1-3. Det sistnämnda utfallet spelar dock ingen som helst roll här då Värnamo löste hörnorna i matchen med bravur och här fick Harrysson rätta ett läckert speltips grönt till vasst odds på Påskbergsvallen!

Att HBK rivstartade och hade 0-2 redan efter sex minuters spel gjorde såklart sitt också, men som sagt, hörnorna satt som ett smäck och det tackar vi för!

Match: IFK Värnamo - Halmstads BK
Speltips: IFK Värnamo -1 (hörnor)
Resultat:
6-2 i antal hörnor
Odds:
1.95
Spelbolag:
Bet365 (hämta bonus här!)

Varnamo Horna

Hörnspelet på Värnamo mot Halmstad löste sig fint i Varberg!

😱 Veckans Bad Beat
David Dabeskovic

David Dabeskovic

Roma åkte till Neapel för en tuff bortamatch mot Napoli på Stadio Diego Armando Maradona i Serie A under söndagskvällen. Här var vår tipset David Dabeskovic inne på att hemmalaget skulle leverera bäst genom att vinna matchen och även om det var Roma som öppnade målskyttet så såg det bra ut, fram tills näst sista minuten innan stopptiden.

Vi hade 0-0 i halvtid och väl i den andra halvan av den här viktiga matchen för båda lagen så var det Roma som öppnade målskyttet genom att näta på straffspark förvaltad av Paulo Dybala och det i matchminut 59. Därefter dröjde det bara sex minuter innan Napoli hade kvitterat till 1-1 och i 84'e matchminuten var det hemmalagets tur att få chansen från elva meter och en sådan chans bommar sällan en målskytt som Victor Osimhen, vilket han heller inte gjorde och Napoli tog alltså ledningen i slutet av matchen.

Roma fick dock sista ordet då de i matchminut 89 gjorde matchens sista mål Tammy Abraham, men sett till chanser är det här inget roligt bet att rätta rött. Napoli levererade 27 målchanser jämfört med Romas tio och hade totalt 3.80 xG medan Roma landade på 1.75, men 2-2 i mål efter en sen kvittering alltså och tyvärr rött speltips här, men helt klart värd ett bättre öde!

Match: Napoli - Roma
Speltips:
Napoli att vinna
Resultat: 2-2
Odds:
1.94
Spelbolag: Coolbet (hämta bonus här!)

Napoli deppar efter 2 2 hemma mot Roma

Napoli fick nöja sig med en pinne i hemmamatchen med Roma...

🤞 Veckans Flax
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Match fyra i SM-finalen mellan Rögle - Skellefteå AIK spelades under lördagen i Catena Arena och här valde Mattias Åkesson att spela raka krysset under ordinarie speltid till 4.00 gånger insatsen - och det gjorde han helt rätt i!

Vi fick se en ny jämn och målsnål fight i finalserien med periodsiffrorna 0-0, 1-1 och 0-0. Det innebar alltså förlängning i matchen och Åkesson satte krysset snyggt till riktigt läckert odds också.

Matchen var jämn och tight, men flax kan också vara skicklighet såklart, men det fanns lägen för fler mål i matchen då vi exempelvis fick se en skottstatisk på 29-31 innan förlängningen, men två duktiga målvakter höll siffrorna nere och krysset hittade hem och gav dessutom bra betalt i Ängelholm.

Match: Rögle BK - Skellefteå AIK
Speltips: Oavgjort efter ord. speltid
Resultat:
1-1 (1-2 efter förlängning)
Odds:
4.00
Spelbolag:
Bet365 (hämta bonus här!)

Rogle Skelleftea AIK

Match fyra i SM-finalen blev precis så jämn som Åkesson förutspådde!