Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.19)

Övrigt 13 maj 2024

Idag inleder vi vecka 20 och Bettingstugan är på tå med nya speltips, men innan vi kastar oss över vad den här veckan har att erbjuda så ska vi summera den förra! Det gör vi som vanligt genom att lyfta fram tre speltips där vi utser tre speltips som får lite extra uppmärksamhet i form av "veckans bank", "veckans badbeat" och sist men inte minst "veckans flax".

Topp 5 spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 2. 100% upp till 500SEK

  18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

 3. Upp till 500 SEK gratisspel

  18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

  Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

 5. 100% upp till 500 SEK

Så här summerar vi vecka 19 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
David Dabeskovic

David Dabeskovic

Under söndagen hade David Dabeskovic satt tänderna i ett fint hörnspel från italienska Serie A. Matchen i fokus var den mellan Genoa - Sassuolo och här satt han på ett hörnspel som löd över 4,5 hörnor för bortalaget - och det löste dem!

Speltipset i fråga var klart redan innan halvtidsvilan då Sassuolo stod på fem hörnsparkar redan efter 39 minuter spel. I den andra halvleken fick de två nya hörnor med sig, men det är inte av intresse för det här speltipset som löd över 4,5 hörnor för gästerna på Stadio Luigi Ferraris och det löste de snyggt!

Oddset vid speltillfället var 1.82 gånger pengarna och då det här tipset satt så pass tidigt i matchen som det gjorde kontra oddset är det bara att lyfta på hatten, tacka och ta emot för ett snyggt speltips!

Match: Genoa - Sassuolo
Speltips: Sassuolo över 4,5 hörnor
Resultat:
2-1 (3-7 i hörnor)
Odds:
1.82
Spelbolag:
Expekt (hämta bonus här!)

Sassuolo horna

Hörnspelet på Sassuolo i bortamatchen med Genoa hittade hem redan i matchminut 39!

😱 Veckans Bad Beat
Mirza Skornja

Mirza Skornja

Från spanska La Liga hittar vi veckans "bad beat". Matchen det handlar om spelades mellan Villarreal och Sevilla på Estadio de la Ceramica och här var speltipset att gästerna skulle mäkta med att ta poäng till ett riktigt vasst odds.

Sevilla startade matchen bäst genom att öppna målskyttet i matchminut 26 då de förvaltade en straffspark, men bara fyra minuter senare hade hemmalaget kvitterat. Precis innan halvtidsvilan gjorde dock Youssef En Nesyri avtryck i matchen igen då han gav Sevilla ledningen igen och Sevilla gick till halvtidsvila i ledning.

I den andra halvleken såg det länge riktigt bra ut. Villarreal tryckte på, skapade massor, men hade svårt att få bollen i nät, fram till slutskedet. 2-2-målet kom i matchminut 84 och då speltipset löd X2 så var det okej med kryss, men då det även letade sig in ett 3-2-mål för Villarreal i matchminut 97 så var det riktigt surt att Sevilla tappade ledningen till tung förlust.

Match: Villarreal - Sevilla
Speltips:
X2 (Sevilla eller oavgjort)
Resultat: 3-2
Odds:
2.04
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Villarreal Sevilla La Liga

Sevilla hade ledningen två gånger, men tappade den till uddamålsförlust efter sent baklängesmål.

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Aston Villa åkte till Grekland för en tuff retur mot Olympiacos Piraeus i och med 4-2-förlusten på hemmaplan, vilket i sin tur gav glasklara förutsättningar då det handlade om semifinal och vinna eller försvinna.

Med tanke på utfallet i match ett så var det upplagt för en ny målfest, trodde JV, men icke. Hemmalaget gjorde förvisso 1-0 redan efter tio minuter, vilket då innebar att Villa var tvungna att leverera en tremålseger för att ta matchen till förlängning, men därefter dröjde det länge innan det där andra målet skulle komma och att även det skulle göras av Olympiacos Piraeus var kanske inte vad de flesta förväntade sig.

Olympiacos vann hemmamatchen med 2-0, vilket innebar att de slog ut Aston Villa med totalt 6-2 i detta dubbelmöte, men korten, de löstes i alla fall med stil då de stannade på tre gula för respektive lag!

Match: Olympiacos Piraeus - Aston Villa
Speltips: Över 1,5 mål + över 3,5 kort
Resultat:
2-0 (3-3 i kort)
Odds:
1.61
Spelbolag:
LeoVegas (hämta bonus här!)

Olympiakos firar

Glada miner i Olympiacos Piraeus som fixade finalplatsen efter 6-2-seger i dubbelmötet med Premier League-laget Aston Villa.

Följ Bettingstugan i Sociala Medier

Folj bettingstugan i sociala medier