Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bettingstugans Veckosummering (v.8)

Övrigt 26 februari 2024

Vecka åtta har passerat och vi har valt ut tre speltips från föregående vecka som lyfts fram i vår veckosummering. Veckans bank hämtas från Premier League, veckans flax från Hockeyallsvenskan och däremellan har vi ett "bad beat" från Champions League också. Trevlig läsning önskar redaktionen!

Rekommenderade spelbolag just nu

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500 SEK

  3. 100% upp till 1000 SEK

  4. 150 SEK utan insättning!

  5. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

Så här summerar vi vecka 8 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Johan Videll

Johan Videll

Banken från föregående vecka hämtar vi från engelska Premier League. Matchen tog plats under onsdagskvällen där Luton Town gästade Liverpool på Anfield och här hittade "JV" ett spelbygge - med maxinsats!

Speltipset var en kombo som krävde att hemmalaget skulle leverera en seger, trots tufft skadeläge och det började trögt då Liverpool gick till pausvila med 0-1-underläge, men däremot var hörnorna i hamn redan efter dryga halvtimmen, så det fanns hopp inför den andra halvan.

Väl där var det bara ett lag på banan. Liverpool rivstartade i halvlek två och hade redan i matchminut 58 vänt på underläget till 2-1-ledning efter mål i 56'e och 58'e matchminuten och sedan kom det ytterligare två mål, båda från Liverpool - så det här maxspelet satt bekvämt med facit i hand.

Match: Liverpool - Luton
Speltips:
Liverpool + över 1,5 mål + Liverpool över 5,5 hörnor
Resultat:
4-1
Odds:
1.90
Spelbolag:
Expekt (hämta bonus här!)

Klopp Liverpool

Klopp och hans Liverpool fick segerjubla på Anfield när de tog tre viktiga poäng mot Luton.

😱 Veckans Bad Beat
Andreas Stenberg

Andreas Stenberg

Ett speltips som förtjänade ett bättre öde var det som Stenberg placerade inför Champions League-mötet på Philips Stadion i tisdagskväll.

PSV tog emot Borussia Dortmund hemma i Eindhoven och här var han inne på att vi skulle bjudas på mål gånger flera och dessutom mål från både hemma- och bortalag och då Dortmund öppnade målskyttet redan efter 24 minuter så började det bra och efter en tidig kvittering av PSV redan i matchminut 56 på straffspark var det dramatik i spelet hela vägen till slutet, men det ville sig inte den här gången.

Trots gott om målchanser (15-8 till hemmalaget & 4-5 i skott på mål till bortalaget) så stannade matchen på 1-1 och det här speltipset fick tyvärr rättas rött och vi har en minst sagt spännande retur att se fram emot inom kort.

Match: PSV - Borussia Dortmund
Speltips:
Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen
Resultat:
1-1
Odds:
1.90
Spelbolag: Bet365 (hämta bonus här!)

Oavgjord match mellan PSV Dortmund pa Philips Stadion

Det blev mål från båda lagen i första mötet mellan PSV - Dortmund på Philips Stadion, men tyvärr bara ett mål vardera...

🤞 Veckans Flax
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

Brynäs åkte till Östersund för en bortamatch som man på förhand var tämligen klara favoriter inför och vår tipster var inne på att Gävle-laget skulle lämna matchen med en trepoängare och det med marginal också.

Brynäs -1,5 mål var speltipset, men det såg länge tufft ut och började minst sagt tufft också. Östersund gick ifrån till en 2-0-ledning med sju minuter och två sekunder på klockan, men innan den första perioden var färdigspelad hade BIF både reducerat och kvitterat.

I andra perioden var det återigen hemmalaget som gjorde mål, men BIF kvitterade - igen. Väl i den tredje och sista perioden var det en öppen historia, men där gick gästerna ifrån till 3-5 innan Östersund reducerade med 18:47 på klockan, men med elva sekunder kvar av matchen kom det där förläsande 4-6-målet av ingen annan än poängkungen Miks Indrasis och Brynäs-seger med två puckar löste sig till slut.

Match: Östersund - Brynäs
Speltips: Brynäs -1,5
Resultat:
4-6
Odds:
2.02
Spelbolag:
Unibet (hämta bonus här!)

Brynas drog det langsta straet mot Ostersund

Brynäs drog det längsta strået mot Östersund och Åkesson fick rätta ett fint speltips grönt