Odds på Sverige Fotbolls-EM 2021
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Hur bettar man på Sverige i VM

Fotbolls VM 2018 2 maj 2018

Fotbolls-VM ligger runt hörnet och snart är det dags att bänka sig i soffan och gräva ner sig i matcherna och lagen. Om du vill höja spänningen ytterligare och betta på Sverige under VM finns det ett enormt utbud. Så här gör du för att betta på Sverige under VM.

Sverige spelar sitt första VM på 12 år och hela landet hoppas nu på att Sverige ska stå för en bragdartad turnering. Oddsen på Sverige just nu pekar inte på någon större framgång i turneringen, men skrällar har hänt förut. Om du inte tror på oddsen och vill betta på Sverige finns det ett enormt utbud. Vi på Bettingstugan guidar dig till hur du bettar på VM.

Välj spelbolag

Det första du måste göra om du vill betta på Sverige i VM är att välja ett spelbolag att spela hos. Här är det viktigt att du väljer ett spelbolag som har ett stort utbud på Fotbolls-VM. Tänk på att du med fördel kan ha ett konto hos fler än ett spelbolag. Dels för att alla spelbolag inte alltid har samma utbud, men också för att oddsen på samma match kan variera från bolag till bolag. Nedan hittar du Bettingstugans tips på bästa spelbolag under VM.

Bästa spelbolag VM

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 500 kr gratisspel i ett kombinationsspel

    18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

  3. 100% upp till 1000 SEK

  4. Accepterar inte svenska spelare

  5. 100% upp till 100 kr bonus

Ta vara på din bonus

När du skapar ett konto hos ett spelbolag erbjuds du oftast någon form av bonus. Det kan vara allt från freebets, riskfria spel eller en insättningsbonus. Oavsett vad är det viktigt att du vet vad det handlar om, mest för att inte få någon tråkig överraskning under vägen. Tänk också på att de flesta bonusar innefattar ett omsättningskrav och ett lägsta odds.

Läs mer om oddsbonusar här.

Hitta ett bra odds att spela på

När du har skapat ett konto hos ett spelbolag och satt in pengar är det dags att börja betta på Fotbolls-VM. Först hittar du ett spel som du tycker är bra och som du vill spela på. Du placerar spelet med valfri insats. När spelet är avslutat betalas eventuell vinst ut till ditt konto. Vi på Bettingstugan har listat några av de mest populära och bästa oddsen på Sverige.

Odds Sverige VM