Vad är oddsen på att Sverige vinner VM 2018 » Odds på Fotbolls-VM
sverige vm odds
Nyhet

Odds att Sverige vinner VM

Fotbolls VM 2018 1 maj 2018

Sverige tog sig mot alla odds till VM i Ryssland och dom gjorde det efter att ha slagit ut självaste Italien i VM-kvalets PlayOff. Nu har man även slagit ut mäktiga Tyskland, som vann VM 2014. Men vad är oddsen på att Sverige vinner VM?

Inför kvartsfinalen

Inför åttondelsfinalen

Inför VM 2018

Att Sverige ska vinna VM i Ryssland i sommar är det inte många som tror. Kollar man till motståndet i gruppen är Sverige inte ens tippade att klara sig vidare från gruppspelet. Men ingenting är omöjligt och kan Grekland vinna EM-guld 2004 så kan Sverige chocka denna sommar. I denna text har vi samlat oddsen på att Sverige vinner VM i sommar och mycket mer.

Odds att vinna gruppen

Ser man till oddsen så har spelbolagen satt 7.50 gånger pengarna på att Sverige ska vinna gruppen. Det innebär att Sverige har en 13%-ig chans att vinna gruppen. Jämför man det med Tysklands 74%-iga chans kan man tydligt se att Sverige kommer få det tufft om dom ska vara med och tampas om vinsten.

Odds att Sverige tar sig vidare från gruppen

Nu handlar det inte primärt om att vinna gruppen, även om det såklart är en stor fördel. Det handlar om att komma topp två för att kvalificera sig till åttondelsfinal. Så här ser oddsen ut för Sverige att ta sig vidare från gruppen.

Odds att ta sig vidare från gruppen

Att Sverige ska ta sig vidare från gruppen står i 2.25 vilket ger dem 44% chans att ta sig vidare. Det ser såklart ljusare ut men man ligger fortfarande bakom både Tyskland och Mexiko rent procentmässigt. Det innebär alltså att Sverige inte är tippade att ta sig vidare från gruppen även om det är ett litet försprång Mexiko har. 

Odds att Sverige vinner VM

Odds Vinnare VM

Om Sverige skulle stå för en liten skräll och ta sig vidare från gruppen krävs det en enorm skräll för att man ska kunna vinna hel turneringen, vilket inte är troligt. Oddsen på Sverige Står i 126 gånger pengarna vilket innebär en chans att vinna på 0.7%. Jämför man det med de vinsttippade Brasilien och Tysklands 18% kan vi tydligt se att Sverige inte lär ha en chans att vara med och tampas om guldet.

Men skrällar har vi haft tidigare och vi får hoppas att det svenska landslaget står för århundradets bragd i Ryssland i sommar.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer