Sveriges EM-trupp 2020 » Odds på Sveriges trupp till Fotbolls-EM 2020
Sverige EM-trupp Fotbolls-EM 2020
Nyhet

Sveriges EM-trupp 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 november 2019

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2020 och redan nu börjar säkert tankarna snurra för Janne Andersson. 37 olika spelare användes under kvalspelet och det ska nu bantas ner till 23 spelare i EM-truppen. Tuffa beslut väntar! Vi ger er de färska oddsen för vilka som kommer ingå i truppen när Janne Andersson tänkt klart.

Sveriges EM-trupp till Fotbolls-EM 2020

Sverige är klara för EM 2020 men det finns inte tid för varken spelare eller tränare Janne Andersson att ta det lugnt. Nu börjar det hårda jobbet för spelarna att komma i form till Europamästerskapet. Och för de som ligger på gränsen till att komma med i Sveriges EM trupp till EM 2020 behöver tänka över sin klubbsituation och göra kloka beslut för att ha möjlighet att komma med.

37 spelare ska bli 23

För Janne Andersson väntar tuffa beslut. Han använde 37 spelare under kvalspelet men till den slutgiltiga truppen kan bara 23 spelare anmälas. Han kommer få lämna positiva besked till många men även tråkiga beslut till spelare som kanske varit med under resan att ta Sverige till Fotbolls EM 2020.

Sveriges trupp i EM 2020 - Unibet ger oss oddsen!

Hela listan på Unibets odds för den svenska EM-truppen. Vi lyfter fram de som ligger i gränslandet till att komma med i Sveriges EM-trupp här under.

Sverige EM-trupp 2020 - Odds på vilka som tas ut i det svenska landslaget

Sveriges startelva Fotbolls-EM 2020

När man väl hamnat med i Sveriges trupp handlar det även om att övertyga Janne om en plats i den svenska startelvan.

Flera positioner är givna

Visst finns det några positioner som på förhand känns givna som tillexempel Robin Olsen i mål, Victor Nilsson Lindelöf som mittback eller Emil Forsberg på vänsterkanten. Även Granqvist, Ekdal, Quaison och Olsson känns som cementerade i elvan.

Mittbackar Sverige Kapten EM-2020 Fotbolls EM

Granqvist och Lindelöf är självskrivna?

Vissa frågetecken

Men det finns såklart även positioner som känns mer öppna. Vilka ska spela på topp? Hinner Claesson kurera sig och komma i form till höger? Vem ska spela vänsterback? Kan Isak växla upp ännu mer under våren? Kommer Guidetti eller Sebastian Andersson knipa sista anfallsplatsen? Får vi se någon joker i den svenska truppen?

Sveriges startelva i EM 2020 - Trolig elva!

Målvakt: Robin Olsen

Försvarare: Lustig - Lindelöf - Granqvist - Augustinsson

Mittfält: Larsson - Olsson - Ekdal - Forsberg 

Forwards: Quaison - Berg

Riccardo Gagliolo Parma Sverige EM-trupp 2020

Kommer Parmas Gagliolo med i den svenska EM-truppen 2020 som joker? 9 x pengarna.

Finns med i Sverige EM-trupp 2020

Kommer Zlatan vara med i Fotbolls-EM 2020?

Och kanske den frågan som kittlar mest - Kommer Zlatan göra comeback i landslaget en sista gång? Han har pratat själv om att han vill sluta sin karriär på ett storstilat sätt och vad skulle inte vara ett bättre slut än en EM-medalj?

Zlatan EM 2020 Sveriges trupp

Finns med i Svenska truppen till Fotbolls EM-2020

FAQ - Sveriges EM-trupp 2020

🤷‍♂️ Hur många spelare tas ut i Sveriges EM-trupp 2020?

Sveriges förbundskapten Janne Andersson kommer ta ut 23 spelare till den slutgiltiga truppen till EM 2020.

Se oddsen på vilka som tar en plats till Sveriges trupp i EM 2020

📆 När tas Sveriges EM-trupp ut för Fotbolls-EM 2020?

Den slutgiltiga truppen tas ut av Janne Andersson i Maj 2020.

Se oddsen på vilka som tar en plats till Sveriges trupp i EM 2020

🦁 Kommer Zlatan Ibrahimovic att vara med i Fotbolls-EM 2020?

Enligt spelbolagen så är det för tillfället 3% chans att Zlatan Ibrahimovic deltar i EM 2020. Oddset på att Zlatan är med i Fotbolls-EM 2020 är just nu 31 x pengarna.

Se oddsen på vilka som tar en plats till Sveriges trupp i EM 2020

💰 Vilket odds tycker Bettingastugan är spelbart?

Det finns många spelare som balanser på gränsen till att komma med och där våren kommer bli avgörande. En spelare som borde bli en av de fyra forwards som Janne Andersson väljer är Sebastian Andersson. Jämför man med Guidetti så erbjuder Sebastian Andersson något annat till de tre övriga anfallarna - Isak, Berg och Quaison. En boxspelare som är snabb och jobbar hårt.

Just nu är oddset 1.60 vilket är okej! Utmanare är såklart Guidetti eller möjligtvis Jordan Larsson om han får en bra vår. Det kan mycket väl bli fem forwards i truppen dessutom i och med att Quaison kan vara ett tänkbart alternativ på ett svenskt mittfält.

Se oddsen på vilka som tar en plats till Sveriges trupp i EM 2020

💥 Finns det något högt odds att satsa på?

Absolut! Marcus Danielsson är väl femtevalet just nu bland backarna men en enda skada på de övriga fyra så får man troligtvis in 5 x pengarna.

Se oddsen på vilka som tar en plats till Sveriges trupp i EM 2020

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Upphöjda odds på Arsenal vs Man City!

Premier League 13 december 2019

På söndag kan alla nya kunder hos 888sport ta del av ett förhöjt odds på antingen Arsenal eller Man City. Följ instruktionerna nedan och få en ordentlig oddsboost! Läs mer

Riskfritt spel på Arsenal - Man City!

Premier League 13 december 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel på söndagens stormatch i Premier League. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får ni ett gratisspel på ... Läs mer

Tävling - FräckisGretzky med 10 000 kr i potten!

13 december 2019

Tidigare i veckan vann Anes Cesko 20 000 kr i presentkort då han tog hem månadens snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en ny omgång av FräckisGretzky. ... Läs mer

VM 2020 DART - Förhöjda vinnarodds!

Förhöjda odds Dart 12 december 2019

VM i Dart börjar på fredag den 13 december. Tävlingen hålls i London och den regerande mästaren Michael Van Gerwen är favorit även denna gång! Dart är en fantastisk sport att ... Läs mer