Sveriges EM-trupp 2020 » Odds på Sveriges trupp till Fotbolls-EM 2020
Sverige EM-trupp Fotbolls-EM 2020
Nyhet

Sveriges EM-trupp 2020 - Enligt oddsen!

EM 2020 20 november 2019

Sverige är klara för Fotbolls-EM 2020 och redan nu börjar säkert tankarna snurra för Janne Andersson. 37 olika spelare användes under kvalspelet och det ska nu bantas ner till 23 spelare i EM-truppen. Tuffa beslut väntar! Vi ger er de färska oddsen för vilka som kommer ingå i truppen när Janne Andersson tänkt klart.

Sveriges EM-trupp till Fotbolls-EM 2020

Sverige är klara för EM 2020 men det finns inte tid för varken spelare eller tränare Janne Andersson att ta det lugnt. Nu börjar det hårda jobbet för spelarna att komma i form till Europamästerskapet. Och för de som ligger på gränsen till att komma med i Sveriges EM trupp till EM 2020 behöver tänka över sin klubbsituation och göra kloka beslut för att ha möjlighet att komma med.

37 spelare ska bli 23

För Janne Andersson väntar tuffa beslut. Han använde 37 spelare under kvalspelet men till den slutgiltiga truppen kan bara 23 spelare anmälas. Han kommer få lämna positiva besked till många men även tråkiga beslut till spelare som kanske varit med under resan att ta Sverige till Fotbolls EM 2020.

Läs mer om Sverige inför Fotbolls-EM 2020 i vår EM-Guide

Sveriges trupp i EM 2020 - Unibet ger oss oddsen!

Hela listan på Unibets odds för den svenska EM-truppen. Vi lyfter fram de som ligger i gränslandet till att komma med i Sveriges EM-trupp här under.

Sverige EM-trupp 2020 - Odds på vilka som tas ut i det svenska landslaget

Sveriges startelva Fotbolls-EM 2020

När man väl hamnat med i Sveriges trupp handlar det även om att övertyga Janne om en plats i den svenska startelvan.

Flera positioner är givna

Visst finns det några positioner som på förhand känns givna som tillexempel Robin Olsen i mål, Victor Nilsson Lindelöf som mittback eller Emil Forsberg på vänsterkanten. Även Granqvist, Ekdal, Quaison och Olsson känns som cementerade i elvan.

Mittbackar Sverige Kapten EM-2020 Fotbolls EM

Granqvist och Lindelöf är självskrivna?

Vissa frågetecken

Men det finns såklart även positioner som känns mer öppna. Vilka ska spela på topp? Hinner Claesson kurera sig och komma i form till höger? Vem ska spela vänsterback? Kan Isak växla upp ännu mer under våren? Kommer Guidetti eller Sebastian Andersson knipa sista anfallsplatsen? Får vi se någon joker i den svenska truppen?

Sveriges startelva i EM 2020 - Trolig elva!

Målvakt: Robin Olsen

Försvarare: Lustig - Lindelöf - Granqvist - Augustinsson

Mittfält: Larsson - Olsson - Ekdal - Forsberg 

Forwards: Quaison - Berg

Riccardo Gagliolo Parma Sverige EM-trupp 2020

Kommer Parmas Gagliolo med i den svenska EM-truppen 2020 som joker? 9 x pengarna.

Finns med i Sverige EM-trupp 2020

Kommer Zlatan vara med i Fotbolls-EM 2020?

Och kanske den frågan som kittlar mest - Kommer Zlatan göra comeback i landslaget en sista gång? Han har pratat själv om att han vill sluta sin karriär på ett storstilat sätt och vad skulle inte vara ett bättre slut än en EM-medalj?

Zlatan EM 2020 Sveriges trupp

Finns med i Svenska truppen till Fotbolls EM-2020

FAQ - Sveriges EM-trupp 2020

🤷‍♂️ Hur många spelare tas ut i Sveriges EM-trupp 2020?

Sveriges förbundskapten Janne Andersson kommer ta ut 23 spelare till den slutgiltiga truppen till EM 2020.

Se oddsen på vilka som tar en plats till Sveriges trupp i EM 2020

📆 När tas Sveriges EM-trupp ut för Fotbolls-EM 2020?

Den slutgiltiga truppen tas ut av Janne Andersson i Maj 2020.

Läs mer om Sverige inför Fotbolls-EM 2020 i vår EM-Guide

🦁 Kommer Zlatan Ibrahimovic att vara med i Fotbolls-EM 2020?

Enligt spelbolagen så är det för tillfället 3% chans att Zlatan Ibrahimovic deltar i EM 2020. Oddset på att Zlatan är med i Fotbolls-EM 2020 är just nu 31 x pengarna.

Se oddsen på vilka som tar en plats till Sveriges trupp i EM 2020

💰 Vilket odds tycker Bettingastugan är spelbart?

Det finns många spelare som balanser på gränsen till att komma med och där våren kommer bli avgörande. En spelare som borde bli en av de fyra forwards som Janne Andersson väljer är Sebastian Andersson. Jämför man med Guidetti så erbjuder Sebastian Andersson något annat till de tre övriga anfallarna - Isak, Berg och Quaison. En boxspelare som är snabb och jobbar hårt.

Just nu är oddset 1.60 vilket är okej! Utmanare är såklart Guidetti eller möjligtvis Jordan Larsson om han får en bra vår. Det kan mycket väl bli fem forwards i truppen dessutom i och med att Quaison kan vara ett tänkbart alternativ på ett svenskt mittfält.

Läs mer speltips om EM 2020 i vår EM-Guide

💥 Finns det något högt odds att satsa på?

Absolut! Marcus Danielsson är väl femtevalet just nu bland backarna men en enda skada på de övriga fyra så får man troligtvis in 5 x pengarna.

Ta del av fler odds för varje grupp i EM 2020

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel i Wolverhampton - Liverpool!

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton står inför en tuff uppgift. Match mot obesegrade Liverpool! Bänka dig med ett riskfritt spel värt 250 kronor till matchen via Betfair Exchanges kampanj. Läs mer

250 kronor riskfritt i Man Utd - Burnley ikväll!

Premier League 22 januari 2020

United tar emot Burnley ikväll. Ta del av Betfair Exchanges erbjudande och få 250 kronor riskfritt till matchen. Läs mer

Wolves - Liverpool - Upphöjda odds från 888 Sport

Premier League 22 januari 2020

Wolverhampton ska försöka med det som inget annat lag lyckats med i Premier League 2019/2020. Att vinna mot Liverpool! 888 Sport boostar båda lagens odds för alla nya kunder. Ta ... Läs mer

Prix d´ Amérique - Monsterodds på Face time Bourbon!

22 januari 2020

Den 100:e upplagan av Prix d' Amerique körs 26 januari i år. Över distansen 2 700 meter ska världens bästa hästar göra upp om förstapriset som är 450.000 euro. Nu ger även 888 ... Läs mer

Kvällens riskfria spel: 450 kr på Chelsea - Arsenal!

Premier League 21 januari 2020

Veckomatch i Premier League och kvällens höjdpunkt hittar vi i London då Chelsea tar emot Arsenal. Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett riskfritt spel på matchen. Skapa ... Läs mer