Spelbolag med Kambi » Betting med odds från Kambi | Bettingstugan
  • Hem
  • Spelbolag med Kambi

Spelbolag med Kambi

Genomgång av oddsleverantören Kambi och vilka bettingsidor som använder deras tjänster

SPELBOLAG SOM ERBJUDER KAMBI

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller
1

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus

18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

2

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 6x bonussumma

Lägsta odds: 1.40

Hämta bonus
3

100 SEK GRATIS Utan omsättningskrav!

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonus
4

100% Oddsboost

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
5

500% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 8x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
6

Upp till 1000 SEK i Gratisspel

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
7

100% upp till 20 000 SEK

Omsättningskrav: 20x bonussumma

Lägsta odds: 1.60

Hämta bonus
Spelbolag med Kambi

Spelbolag med Kambi

Oddsleverantören Kambi är idag en stor aktör och erbjuder odds till en mängd olika spelbolag världen över. I denna guide förklarar vi vad Kambi är och vilka spelbolag som erbjuder odds från Kambi. Vi förklarar också fördelarna och nackdelarna med att spela hos spelbolag med Kambi.

Vad är Kambi?

Kambi är ett svenskt bolag som erbjuder sportsbetting tjänster till spelbolag. Främst handlar det om att leverera odds till spelbolag men Kambi tar också hand om risk management åt spelbolagen. Kambi erbjuder idag odds på över 60 olika sporter och erbjuder odds för över 250 000 sportevenemang varje år. Från början levererade Kambi endast odds till Kindred (Unibet) men nu har Kambi knoppats av och är idag börsnoterat i Stockholm. 

Kambi erbjuder idag odds på över 60 olika sporter och erbjuder odds för över 250 000 sportevenemang varje år.

Kambi har idag över 500 anställda med kontor i Stockholm, London, Malta, Bukarest och Manila. Kambis programvara är i världsklass och tjänsten är oerhört populär bland både spelbolag och spelare. Alla spelbolag som har Kambi erbjuder alltså samma utbud och samma odds.

Spelbolag som accepterar Kambi

Kambi är ett världsledande företag inom sportsbetting och har nyligen etablerat sig i USA genom att leverera odds till Draftkings som är ett av Nordamerikas största spelbolag. Men det är fortfarande i Europa som Kambi främst jobbar och Unibet är fortfarande Kambis största kund. Kambi växer dock i snabb takt och fler och fler spelbolag börjar hämta odds från Kambi. Från och med 2019 erbjuder även klassiska ATG sportodds från Kambi. Här är listan på vilka spelbolag för svenska spelare som idag erbjuder odds från Kambi.

Spelbolag som erbjuder odds från Kambi:

FAQ - Kambi

Fördelar med Kambi?

För spelbolag är fördelen att de själv slipper svårigheten att sätta egna odds och slipper hantera sin risk själva. De kan istället fokusera på att bygga upp sitt varumärke. Som spelare är fördelen med Kambi att det är ett gigantiskt utbud med riktigt bra odds.

Nackdelar med Kambi?

För spelbolagen är nackdelen att de måste betala en fast kostnad varje månad och en rörlig kostnad baserat på omsättning. Som kund är den enda nackdelen att Kambi limiterar spelare som har en långsiktig edge mot Kambis odds.

Hur vet man om ett spelbolag har Kambi?

Alla spelbolag som erbjuder odds har en liknande plattform vilket du som kund kan se om du jämför oddssidorna hos exempelvis Unibet och LeoVegas. När du väl spelat hos ett spelbolag med Kambi kommer du att känna igen andra spelbolag med Kambi. Är du osäker kan du fråga spelbolaget eller fråga oss på Bettingstugan.

Hur tjänar Kambi pengar?

Kambi säljer sina tjänster genom en fast månadskostnad och en rörlig kostnad beroende på spelbolagets omsättning.