• Hem
  • JV
  • Bodö/Glimt - KFUM Oslo
Speltips Bodö/Glimt - KFUM Oslo

Bild från Bildbyrån

Revanschsuget hemmalag på Aspmyra Stadion

Elitserien i Norge har en match att erbjuda ikväll och denna spelas på Aspmyra Stadion. Bodö/Glimt gästas av KFUM Oslo och här är det hemmalaget som axlar favoriter. KFUM Oslo är nykomlingar och har hittills inte gjort bort sig, men nu väntar ett revanschsuget hemmalag och jag tror på målfest.

Tankar inför avspark

Bodö/Glimt kommer från en otippad 1-0-förlust i förra seriematchen och det på bortaplan mot HamKam. Gästerna var kraftigt spelförande i den matchen och hade 77% bollinnehav, 13 målchanser jämfört med hemmalagets fem, men fick inte bollen i mål. Nu gör de fredagsmatch och detta på hemmaplan mot nykomlingen. Revansch i sikte? Ja, jag tror det! 

Hemmalaget toppar Elitserien med nio matcher spelade och är med en match mindre spelad en pinne före tabelltvåan Brann just nu. Sköter de sig här ikväll, då drygar de ut serieledningen en smula och då det inte gick som planerat senast är det stor risk att gästerna går en övermäktig uppgift till mötes ikväll. 

KFUM Oslo har inte gjort bort sig i Elitserien hittills. De har som sagt tagit steget upp inför säsongen och står just nu på 13 poäng med nio omgångar spelade och det räcker för deras del till en hedersam sjätteplats. Fyra poäng är vad de har upp till topp fyra och lika många är det ner till negativt kval. KFUM Oslo går en oviss säsong till mötes är känslan, men jag tror inte att de har vad som krävs för att stå emot här ikväll.

Speltips Bodö/Glimt - KFUM Oslo
Johan Videll

Johan Videll

Bodö/Glimt är Norges bästa lag och har så varit i ett par säsonger nu. Att de ibland går på en plump i protokollet är såklart inte konstigt, men att de gör två svaga insatser i rad är sällsynt. Ikväll har de hemmamatch, stor revanschlusta och ja, det luktar målfest om ni frågar mig.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Bodö/Glimt - KFUM Oslo