Speltips Dagens Trippel 28/6

Bild från Bildbyrån

Superettan i blickfånget

Tre spännande Superettan-matcher står i fokus. Trelleborg underskattas borta mot Halmstad och ska ha en god chans att i alla fall nypa poäng på Örjans Vall. I Både Jönköping och Borås jobbar vi in underspel. Strax norr om sex gånger stålarna letar sig tisdagens trippel in. Vamos!

Klicka här för att få trippeln ifylld och klar!

Halmstad - Trelleborg: Trelleborg +0,5 @ 2,21

Efter semestern är det dags att kasta sig in i hetluften igen. Halmstad kunde fira sommarlov som serieledare och Bollklubben från Halland gjorde sig givetvis förtjänta av sin fina poängskörd. Dock ska det ändå kommas ihåg att HBK sprang otroligt bra igenom vissa matcher. Örgryte borta där 0-2 blev till 2-2 under sista minuterna av matchen samt 0-2 mot Västerås häromsistens förvandlades på stopptid till 2-2. Nu får värdarna direkt bekänna färg. Trelleborg är aningen underskattade och ska inte alls räknas bort.

Trelleborg behärskar båda underlagen bra

Skåningarna löste poäng eller segrar vid sju av vårens tio matcher. På resande tass slog man Örgryte och Jönköping Södra där Henry Offia visade vägen med sitt fina offensiva spel. Gästerna gör bra fajter både på naturgräs och plast med fina uppsidor.

Det här blir en rakt igenom jämn historia på Västkusten utan klar segrare. Pluslinan till höger är ett alldeles utmärkt val

 • Spel: Trelleborg +0,5 @ 2,21
 • Tävling: Superettan
 • Plats: Örjans Vall
 • Tid: 19:00
 • TV: Discovery +


Jönköping Södra - Örgryte: Under 3,5 mål @ 1,42

Ångestmöte i Jönköping. Södra gör en riktigt usel säsong så långt och klubben från Småland hade vissa förväntningar på sig inför seriestart har inte på något sätt levt upp till detta. Oturligt nog är dessutom Tom Amos out med en knäskada och nu tvingas klubben plocka in Alexander Nilsson från Helsingborg som ersättare. Upp till bevis nu för J-Södra då botten-kollegan från Göteborg kommer på besök.

Örgryte är ligans absolut största besvikelse. Öisarna är ännu helt utan seger och stjärnorna som klubben huserar har inte varit i närheten av den nivå som kunnat förväntas. Bärkroth, Abraham, Paulsson med många fler är ljusår ifrån sina bästa stunder och nu är goda råd dyra om det överhuvudtaget ska bli spel i den svenska andradivisionen till våren.

Örgryte har snittat 1,2 mål per match framåt och de tre senaste resorna har slutat med ett ynka mål framåt. J-Södra öser heller inte in mål framåt och känslan är att detta blir en fajt där krigandet kommer ske mestadels på mitten. Rädslan att förlora kommer vara större än viljan att vinna och med under 3,5 mål per match sitter vi otroligt bra.

 • Spel: Under 3,5 mål @ 1,42
 • Tävling: Superettan
 • Plats: Stadsparksvallen
 • Tid: 19:00
 • TV: Discovery +


Norrby - Östersund: Under 2,5 mål @ 2,07

Kupongens sista strid hittas på Borås Arena där Norrby och Östersund går i klinch. Två besvikelser och det som framförallt sticker ut hos båda dessa sällskap är lagens offensiv som saknat all form av spets och kompetens.

Norrby var kanonbra i fjol och låg länge med och slogs om riktigt ädla platser i toppen av Superettan. Med framgång kommer allt som oftast en mindre roligt pris. I detta fall såg klubbarna högre upp i hierarkin sin chans och trion Vukojevic, Örqvist och Argudo lämnade. Spelare som boråsarna inte varit i närheten av att ersätta.

Östersund å sin sida tappade stora delar av laget då ÖFK ramlade ur Allsvenskan och jämtarna har inte någonstans kunnat jobba sig in i spelet i Superettan och målskyttet likväl som en rämnande defensiv sätter besökarna i ett prekärt läge. De rödsvarta nöp en pinne på vårens sex sista matcher och någon ny framgång borta mot Norrby är inte att räkna med. Det är dock i första hand underspelet som lockar. Två lag som knappt vet vart nätet finns går att lira till över två gånger stålarna på under 2,5-mål. Otroligt bra och bara att nypa!

 • Spel: Speltips @ Odds
 • Tävling: Superettan
 • Plats: Borås Arena
 • Tid: 19:00
 • TV: Discovery +

Trippeln

 1. Halmstad - Trelleborg: Trelleborg +0,5 @ 2,21
 2. Jönköping Södra - Örgryte: Under 3,5 mål @ 1,42
 3. Norrby - Östersund: Under 2,5 mål @ 2,07


Totalt odds: 6,50


Klicka här för att få trippeln ifylld och klar!


Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100