Speltips Dagens Trippel 5/9

Bild från Bildbyrån

Allsvensk trippel

Gårdagens trippel hittade hem till närmare tio gånger smeten då Brighton, Man United och Villarreal gjorde jobbet! Ikväll är det fullt fokus på Allsvenskan som dukat upp fyra spännande kamper. Värnamo, Kalmar och Hammarby hålls i handen!

Speltipset finns att rygga här


Värnamo - Helsingborg: 1 @ 1,95

Bottenlaget Helsingborg har fem poäng upp till Värnamo som återfinns på säker mark. Skåne-laget har efter en trevande inledning växlat upp och plockat en hel del poäng den senaste månaden, dock har HIF blivit av med både Van den Hurk och kuggen Gigovic. Taha Ali är dessutom avstängd.

Bättre truppstatus är det hos Värnamo som sett över hela säsongen presterat som ett betydligt mer stabilt lag. Hemma på Finnvedsvallen har Jonas Therns mannar varit tajta och pålitliga där de endast torskat mot Häcken och AIK. Dessutom har IFK en av seriens vassaste anfallare i Marcus Antonsson.

Speltips

Jag håller fortsatt Värnamo högre. Då HIF blivit av/saknar ett par nyckelspelare känns närmare dubbla pengen på hemmasegern högt!


 • Spel: 1 @ 1,95
 • Tävling: Allsvenskan
 • Plats: Finnvedsvallen
 • Tid: 19:00


Kalmar - Varberg: 1 @ 1,62

Kalmar kommer till spel i väldigt gott slag – två raka 1-0-segrar mot IFK Göteborg och Malmö FF. KFF har lirat en härlig possessionfotboll hela säsongen och Henrik Rydström är nu en av landets mest eftertraktade tränare. Hemma på Guldfågeln har de rödvita varit väldigt stabila där de har resultatraden 7-1-2.

Varbergs BoIS bör vara en passande motståndare på hemmaplan. Jocke Perssons mannar är indragna i bottenstriden och gästerna har bara vunnit en av de åtta senaste matcherna – mot GIF Sundsvall. Dessutom uppges Sverrisson, Zackrisson, Adjei och Lidner missa den här matchen på grund av skador.

Speltips

Det råder klasskillnad mellan lagen. Kalmar har spelat som ett topplag hela säsongen och hemma på Guldfågeln har de uppträtt oerhört stabilt. Drygt 1,60 på raka ettan är taget mot ett halvdant Varberg!


 • Spel: 1 @ 1,62
 • Tävling: Allsvenskan
 • Plats: Guldfågeln Arena
 • Tid: 19:00


Norrköping - Hammarby: 2 @ 1,94

Oddset har gått ner lite på Bajen men jag tycker fortfarande att det finns en del värde på favoriten. Hammarby är ett av tre lag som ser ut att göra upp om SM-guldet. I mitt tycke är det Martí Cifuentes gäng som har presterat bäst. Grundspelet är stabilt, Bajen är starka på fasta och nu när Veton Berisha kommit igång på allvar känns Bajen väldigt svårstoppade.

IFK Norrköping har varit i uselt slag hela sommaren och östgötarna är faktiskt på allvar indragna i bottenstriden. Sedan maj månad har Peking bara vunnit en match och det var mot Degerfors. Även fast Norrköping fått in nytt blod i klubben på de senaste veckorna har jag svårt att se Peking plocka poäng av i mitt tycke seriens bästa lag.

Speltips

Bajen känns oerhört stabila, framförallt då matcherna spelas på konstgräs. Drygt 1,90 på Hammarby mot ett synnerligen blekt Norrköping känns för högt.


 • Spel: 2 @ 1,94
 • Tävling: Allsvenskan
 • Plats: Platinumcars Arena
 • Tid: 19:10


Trippeln

 1. Värnamo - Helsingborg: 1 @ 1,95
 2. Kalmar - Varberg: 1 @ 1,62
 3. Norrköping - Hammarby: 2 @ 1,94

Totalt odds: 6,12


Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100