Speltips: IFK Skövde - Hallby 14/9 "Nykomlingarna får det tufft i…
Speltips IFK Skövde - Hallby

Nykomlingarna får det tufft i Arena Skövde

Handbollsligan bjuder oss på omgång tre denna lördag, men för hemmalaget IFK Skövde blir det bara match två då mötet med Redbergslid tidigare i veckan avbröts. Spelsuget hemmalag? Absolut! Här kommer Hallby få det tufft, tror jag.

IFK Skövde inledde säsongen med att ta sig an Önnered hemma i Arena Skövde. Premiären var inga problem för Skövde som vann matchen med 33-25 (18-15 i halvtid). Därefter väntade en svårare uppgift på pappret då omgång två skulle genomföras i Göteborg mot Redbergslid, men någon match blev det aldrig, eller ja, den slutfördes inte.

Redbergslid spelar numera sina hemmamatcher i Scandinavium, vilket laget och inte minst tränaren inte är alls nöjda med, men på grund av bristen av arenor i Göteborg är alternativen få. När Skövde gästade tidigare i veckan hann man genomföra typ två minuter, därefter bröts matchen på grund av kondens i arenan och den återupptogs inte utan nytt speldatum för den matchen är satt till den 1/10.

Det gör att Skövde fick åka tur och retur från Göteborg utan att förta sig och det tror jag gynnar dem när nykomlingen Hallby gästar ett hemmastarkt Skövde under lördagskvällen.

Hallby har inlett säsongen med att förlora i premiären hemma mot RIK med 24-30 (13-15 i halvtid) och därefter ställdes de mot Guif borta, en match som Hallby något överraskande gick och vann med 26-33 (13-17 i halvtid).

I Arena Skövde tror jag dock inte att gästerna mäktar med uppgiften och att Skövde går till pausvila med en flermålsledning är vad jag spelar.

-3 (asian) på IFK Skövde till 1.80 känns bra på förhand.

Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.

Gilla rek om du håller med Soffcoachen

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
4 juni
15:30
mousesports - MAD Lions
CS:GO
Spel: MAD Lions vinnare
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Riskfritt travspel i Rättvik

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer