Powerplay idag » Måndag 2 december » Tips, Förslag & Resultat
Speltips Powerplay » Måndag 2/12

Powerplay idag 2/12 » Tips, Analys & Förslag

NYHET - Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du köpa en andel till detta system. Dessutom erbjuds det system från andra duktiga spelläggare!

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel måndag den 2 december.

🔩 Kupongens spik

  • Mariestad

💥 Kupongens skräll

  • Mora

1. AIK - Karlskrona 2

AIK fortsätter med sitt haveri och kommer nu med fyra raka förluster varav en 5-0 torsk senast borta mot nästjumbon SSK. AIK har nu 10 poäng upp till säker mark och en brutalt dålig målskillnad på -48. Här får de besök av mittenlagen Karlskrona som ska vara favoriter inför denna match trots bortaplan och jag kliver på den raka tvåan.

2. Björklöven - Mora X2

Toppen mot botten när serieledarna Björklöven tar emot bottenlaget Mora och de förstnämnda ska såklart gå in som stora favoriter här i Umeå. Men ska vi ha någon chans på bra utdelning måste vi hitta skrällarna och här tycker jag Löven blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. X2 spelas.

3. Mariestad - Skövde 1

Vi tar oss ner till HockeyEttan där serieledarna Mariestad tar emot ligafemman Skövde IK. Även här ska hemmalaget gå in som klara favoriter då Mariestad varit fullständigt överlägsna denna säsong och lägg till hemmafördelen i denna match. Ettan spikas trots att den är hårt spelad.

4. Buffalo - New Jersey 1X2

Från HockeyEttan till NHL där en lurig match väntar när Buffalo tar emot New Jersey. Buffalo ska vara favoriter med tanke på hur dåliga Jersey har varit denna säsong men jag tycker värderingen sitter ganska bra och jag finner inget spelvärde. Helgardering.

5. NY Rangers - Vegas X2

Rangers kommer med en fin form med fyra vinster på lagets fem senaste matcher och senast en fin 4-0 seger borta mot Jersey. Nu får de besök av Vegas och även om det är jämnt mellan lagen i tabellen håller jag Vegas som det klart bättre laget. Vegas ska vara favoriter och jag tror de löser minst en poäng i denna match. X2 spelas.

6. Detroit - NY Islanders 2

Detroit ligger braksist i NHL denna säsong och kommer med fem raka förluster i ryggen. Nu får de besök av topplaget Islanders och jag ser absolut inget som talar för att Detroit ska kunna ta poäng här. Jag kliver på tvåan och går vidare.

7. Chicago - St Louis 1X2

Bottenlaget Chicago tar emot topplaget St Louis och trots bortaplan är det gästerna som ska vara favoriter inför denna match. Chicago kommer med en svag form med endast en seger på sina fem senaste mot Blues som har tre raka vinster inför denna match. Men jag finner ändå inget värde till nuvarande procent och jag helgarderar denna match.

8. Anaheim - Los Angeles 1X2

Två lag som det endast skiljer två poäng emellan efter 27 omgångar och båda lagen kommer inför denna match med en svag form i ryggen. Anaheim ska kanske ses som det något bättre laget och ska gå in som favoriter här med sin hemmafördel. Men jag tycker värderingen sitter korrekt och jag finner inget spelvärde. Helgardering.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

NYHET - Klicka här för att gå till Bettingstugans andelssida. Där kan du läsa mer om spelläggare och hur det fungerar att spela tillsammans.

Glöm inte att klicka i hjärtat på andelssidan för att prenumerera på våra mejlutskick kring andelarna.

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
15 dec.
15:00
Manchester United vs Everton
Premier League
Spel: Manchester United
 
15 dec.
15:00
Wolverhampton vs Tottenham
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål (BLGM)
 
15 dec.
18:00
Schalke - Eintracht Frankfurt
Bundesliga
Spel: Över 2,5 mål
 
17 dec.
19:00
Djurgårdens IF - Brynäs IF
SHL
Spel: DIF -1.5
 
17 dec.
19:00
IK Oskarshamn - Rögle BK
SHL
Spel: Rögle -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Upphöjda odds på Arsenal vs Man City!

Premier League 13 december 2019

På söndag kan alla nya kunder hos 888sport ta del av ett förhöjt odds på antingen Arsenal eller Man City. Följ instruktionerna nedan och få en ordentlig oddsboost! Läs mer

Riskfritt spel på Arsenal - Man City!

Premier League 13 december 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel på söndagens stormatch i Premier League. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får ni ett gratisspel på ... Läs mer

Tävling - FräckisGretzky med 10 000 kr i potten!

13 december 2019

Tidigare i veckan vann Anes Cesko 20 000 kr i presentkort då han tog hem månadens snöboll. I helgen är det dags för nästa tävling då vi kör igång en ny omgång av FräckisGretzky. ... Läs mer

VM 2020 DART - Förhöjda vinnarodds!

Förhöjda odds Dart 12 december 2019

VM i Dart börjar på fredag den 13 december. Tävlingen hålls i London och den regerande mästaren Michael Van Gerwen är favorit även denna gång! Dart är en fantastisk sport att ... Läs mer