Powerplay idag » onsdag 2 december » Analys & Tips | Dragskott
Speltips Powerplay » Onsdag 2/12

Bild från Bildbyrån

Powerplay » Onsdag 2/12

Analys, tips och spelförslag inför Powerplay hos Svenska Spel onsdag den 2 december.

1. Södertälje - Modo 1
Södertälje är glödheta; sex vinster i följd och obesegrade under ordinarie speltid i åtta matcher i rad inger respekt. Modo blir en rejäl utmaning. Öviksgänget kan ståta med nio poäng på de fyra senaste matcherna och är på stark uppgång efter den tunga serieinledningen. Modo har dessutom besegrat SSK den här säsongen. Sportklubben vann dock det senaste mötet lagen emellan och är tämligen hemmastarka. Lägg därtill att Modo inte direkt har övertygat i bortaplanssammanhang sett över hela säsongen. Tipset är att SSK drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets starka offensiv.

2. Västerås - Mora 1X2
En väldigt oviss match. Västerås - med två förluster på de tre senaste matcherna - är på nedgång. Det är svårt att veta var Mora står efter att ha varit spellediga i cirka tre (!) veckors tid. MIK var ojämna innan matchuppehållet och VIK har i grunden ett bättre lag. Masarna är dock rätt så bra i bortaplanssammanhang. Västerås är emellertid ett helt okej hemmalag och känslan är att vinden vänder. Mycket till följd av lagets målvaktsspel.

3. Vita Hästen - Almtuna 1X2
Vita Hästen har förvisso tre förluster på de fyra senaste matcherna, men är på gång i och med bortasegern mot Kristianstad nu senast. Almtuna - som har fyra förluster på de fem senaste bataljerna - är inne i en tuff period. Östgötarna vann det senaste mötet lagen emellan och har i grunden ett bättre spelarmaterial. Tipset är att Norrköpingsgänget vinner mot det bortasvaga Uppsala-gänget.

4. Tingsryd - Björklöven 1X2
Tingsryd jagar lagets fjärde vinst inom loppet av fem matcher. Möjligheterna är ganska goda. Björklöven har mycket att jobba på efter två nederlag på de tre senaste matcherna. Lägg därtill att Taif vann det senaste mötet lagen emellan. Smålänningarna är dessutom ett ganska bra hemmalag. Västerbottningarna är å andra sidan bortastarka och har gjort en betydligt bättre säsong än Tingsryd hittills. Tipset utgörs av att Björklöven får med sig minst en poäng från Nelson Garden Arena.

5. Huddinge - Visby/Roma 1
Toppmöte i Hockeyettan Östra. Huddinge kan ståta med 16 (!) raka segrar och är alltjämt obesegrade. Serietvåan Visby/Roma blir en tuff utmaning. Gotlänningarna är formstarka och vassa i bortaplanssammanhang. Tipset är dock att HIK för för svåra och vinner redan under ordinarie speltid. Till viss del med tanke på lagets eminenta offensiv.

6. HC Dalen - Mariestad 12
Oviss match i Hockeyettan Västra. Serieledande HC Dalen toppar serien med god marginal. Mariestad är tvåa och blir ett kraftprov för Jönköpingsgänget. HC Dalen - som vann det senaste mötet lagen emellan - har åtta (!) raka hemmavinster, men skaraborgarnas grundkapacitet är tämligen hög. Känslan är att det blir en seger under ordinarie speltid för något av lagen.

7. Vännäs - Kalix 12
Svårtippat i Hockeyettan Norra. Sjätteplacerade Vännäs är uppe på samma poäng som femteplacerade Kalix. Inget av lagen har övertygat den senaste tiden. Kalix är bortastarka och vann det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att gästerna drar det längsta strået även den här gången.

8. Davos - Rapperswill 12
Sammandrabbning i den schweiziska högstaligan. Davos är favoriter. Inte minst med tanke på att laget har 2-0 i inbördes möten. Tipset utgörs av att laget vinner redan under ordinarie speltid.

Gå direkt till Powerplay

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år.
Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Dragskott

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
28 feb.
13:00
IFK Göteborg - GIF Sundsvall
Svenska Cupen
Spel: båda lagen gör mål & ö 2,5 mål
 
28 feb.
13:00
Leicester - Arsenal
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
28 feb.
15:00
Oskarshamn AIK - Hammarby IF
Svenska Cupen
Spel: Hammarby ö 2,5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. ... Läs mer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer